Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harleen (Katrina Kaif) pracuje v bance a žije sama se svou starou babičkou. Sní o tom, že se podívá do světa, ale stále to odkládá. Protože nemá ani žádného partnera, jednoho dne se rozhodne pro schůzku s Vickiem z online seznamky. Do restaurace dorazí mladý muž, který Harleen okouzlí na první pohled. Ona však netuší, že to není Vickie, ale Rajveer (Hrithik Roshan), kterému se podařilo ukrást vzácný diamant Koh-i-Noor z londýnského Toweru. Od té chvíle je její život vzhůru nohama a hlavně v neustálém nebezpečí. (andiek05)

(více)

Recenze (35)

tombac 

všechny recenze uživatele

Snad se fanoušci bollywoodských filmů neurazí, ale Bang Bang! je pro mě zosobněním třeskuté zábavy, kterou chci vidět, když vyrazim do kina na Bollywood. Lepší než hollywoodský originál s Cruisem. Ale musí se to vidět na plátně s naboostovaným zvukem, což včerejší projekce ve Světozoru splňovala. Líbačka jako krytí před pražskými měšťáky hodně pobavila. A Katrina Kaif, to je sen všech náctiletých honimírů. Ukrutně sexy a s dokonalým makeupem za všech okolností! 9/10 ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní akční jízda,ze které čiší předloha původního amerického filmu. Původní film mám rád a i bolly remake jsem si užil dokonale. Akce je zde hodně a je opět pěkně přepálená. Finálová honička hodně pobavila. Hlavní dvojici to sekne a pěkně to mezi nimi jiskří. Další velký plus jsou lokace, kdy hlavní představitelé zavítali i do našeho hlavního města. Písniček jsem čekal víc, ale ty co zde jsou potěšily. Já se po celou dobu bavil a dávám 95% :) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popravde, po tomto filme som siahol jedine kvôli Katrine Kaif. Viem, že Indovia v akčných filmoch dokážu poriadne preháňať, ale že až takto? No to bolo naozaj niekoľkonásobne za mojou únosnosťou všetkých extrémov, ktoré sa v tomto hyperakčnom filme objavili. Keď k tomu všetkému prirátam ešte nesmrteľného Hrithika Roshana, ktorý mi po celý čas išiel svojim sebavedomým nehorázne na nervy, tak to bolo naozaj 2 a pol hodinové utrpenie. Celé to zachránila jedine tak naivná postava krásnej Katriny, a kostra celého scenáru taktiež nebola vôbec na zahodenie. Škoda, že sa to celé utopilo v tej akčnej hyperbole a techno hudbe, ktorá sa tu na môj vkus objavovala až príliš často. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tu sa úroveň mojej streštenej zábavy vyrovnala Shahrukhovmu Happy New Year. Tiež to malo svoje muchy v logike (čím nemyslím prepálené akčné scény, pri nich ten nadhľad vítam), ale odpúštam. Aj povinnú dramatickejšiu notu, či občasné až komicky neuveriteľné digitálne triky. Dobre, teraz som sa obhájil a idem ospevovať. Hošan Rošan je tak prudko sympatický, tanečne nadaný, akciou uveriteľný a jaký je vymakaný?! Pri pohľade na ten jeho sixpack sa aj mne, čo sa považujem za hetero chlapca otvárala huba. No a na Katrinu nemám ani slov. Neskutočne nádherná a tu prejavila pre mňa novinku a teda jej komediálny talent. S jej obdobou z originálu (Cameron Diaz) vyhráva na KO. A keď už som pri tom origináli, nevidieť pred tým ten, zážitok by to bol asi taký, že sa plieskam o stôl "na dangla". "Bang bang" v úplnom závere... proste finále ako má byť na takto uletený skvost :-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Indicky remake Knight and Day dopadol tak o triedu horsie ako original. Co nie je ziadna hanba, kedze original je takmer dokonaly mix akcie a humoru z pohladu zenskej hrdinky. Nastastie aj remake je natoceny z pohladu zenskej postavy a skutocne vtipnych hlasok tu je tiez dostatok. Dalsim plusom je kasting. Ustredny par je dokonale obsadeny. Hrithik Roshan je charizmaticky elegan a Katrina Kaif je roztomila a sexy. Vydaril sa aj zaporak, ktory mi pripadal drsnejsi ako v Knight and Day. Akcie je dostatok. Zhruba polovica je fakt dobra a obsahuje aj pôsobive kaskaderske kusky. Druha polovica je uz trochu prehnana v klasickom blaznivom indickom style. Povinne hudobne vystupy su len tri a jeden som dokonca vydrzal bez pretacania. Velkym plusom je bombasticka a fakt prekrasna vyprava. Na chvilu dokonca navstivime aj Prahu. Trochu ma stvalo len extremne natahovane finale v ktorom po doslova vybusnej scene v palaci nasleduje este zbytocna nahanacka najprv na motorke, potom na formule a nakoniec este v lietadle. Uz chybala len ponorka. To uz ich asi nenapadlo. :) Takze ak by sa z filmu vystrihla taka polhodina zbytocnych scen a vsetka akcia vyzerala serioznejsie, tak by to bol dokonaly blockbuster. Ale aj napriek drobnym chybam to je jeden z najlepsich bollywoodskych filmov, ake som doteraz videl. P.S. Ten Roshanov dvojpalec vyzera divne, ale davam mu obidva moje palce hore za to, ze sa za neho nehanbi. 7/10. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Společně s filmem se také v indických multikinech propagovala Česká republika kampaní agentury CzechTourism s názvem "Objev svůj "Bang Bang" příběh v České republice" . Plakáty a krátké spoty o České republice lákaly na romantické pobyty v Praze a Českém Krumlově. (unobandito)
  • Film se díky projektu ministerstva kultury zaměřenou na spolupráci s indickými filmaři natáčel i v Českém Krumlově a v Praze. (marrjaana)

Reklama

Reklama