Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fait je šéf skupiny nejlepších lupičů a neexistuje nic, co by nedokázal se svým gangem ukrást. Jednoho dne je jeho dcera Vanessa unesena. Únosce Ling požaduje za její vydání vyplacení odměny v černých diamantech, které Fait ukradl z trezoru diamantové burzy. Černé kameny též hledá tchajwanský tajný agent Su. Nemá políčeno jen na drahokamy, ale i na nelítostného Linga. Fait postupně zjišťuje, že Su je jeho jedinou nadějí při záchraně dcery. Spojí proto své síly, Su pro pomstu vůči člověku, který usiloval o jeho život a Fait pro záchranu Vanessy. Během pátrání se Fait dozví, že diamanty jsou ve skutečnosti uměle vytvořené plutonium a mohou být využity při sestavení nebezpečné nukleární zbraně. Cesta oba muže nakonec přivede na letiště, kde se rozpoutá boj na život a na smrt. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Uplny potrat to nebyl, ale ze by nejaka prevratna vec, to ani omylem. Tak mi nejak prijde, ze kde se vyskytuje vic cernych jak bilych, tak se vetsinou jedna o film prave pro cerne, tudiz je hodne specificky - zlate retezy, drsni kluci s broken english, miliony zbrani a hlavne velka a rychla auta - to jsou asi sny kazdeho maleho cernouska, tak at se mu splni... A JET? ten je tam spis tak do poctu, ale kope mu to pekne ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to i přes velmi záporné hodnocení na CSFD. Mělo to dynamiku, akci, vydařené scény (honičky městem a zvlášť závěrečný boj mezi přírodními živly), až na slabší scénář s předvídatelnými sekvencemi, ale černá hudba byla dle mého gusta i přijatelná kulisa bez rušivých vstupů mezi dialog. Jet Li měl šik vlasy i ohoz a scénu v aréně si střihl docela na úrovni, jak je jeho běžným zvykem. Závěrečné resumé o napravení padlé duše se dá přinejmenším pochopit. Boj dobra se zlem mě osobně přitahuje stále dokola. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Obě hvězdy jsou za komediální stránku tohodle kousku, byť žánrem komedie není označen. Spousta (až legendárních) neuvěřitelně tupých hlášek, které táhnou film až do finále, co se pravděpodobně odehrává v nějaké meteorologické anomálii. Dějově je to brak bez špetky příběhu, chybí základní logika, akce je díky Jetovi jakžtakž snesitelná, ale bizardní hlášky to prostě drží nad vodou. Zajímalo by mě, jestli šlo o úmysl, nebo byli tvůrci až tak blbí. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tento film má problém v tom, že je téměř totožný s Romeo musí zemřít. Herecké obsazení mě tolik nevadilo, jako spíš celkový příběh. Bartkowiak jiný druh filmu točit neumí(výjimkou Doom). Jinak se mi poslední dobou začíná líbit DMX určitě lépe hraje než zpívá, ale také by si mohl zkusit i jinou roli než jen "špatného" černocha. Na nudné odpoledne to v pohodě stačí. 60% ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Klasická Hollywoodská nabubřelá sračka, s debilním hip-hopem, gangsta nulou DMX a naprosto sci-fi příběhem, kde nesmí chybět.....nigga šéfové, superkáry, striptýz mulatky......jaj zbytečnost. "Romeo musí zemřít" obsahuje podobné "atrakce" ale je to přeci jen o něco lepší kousek. Jet-li není špatnej akčňák, ale mnohem víc mu sedí jiné produkce. 10% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • V několika záběrech je možné zaznamenat, že DMX je nahrazen dvojníkem. Nejlépe lze pak dabléra rozpoznat ve scéně potyčky najatých „goril“ s Fait (DMX) a Su (Jet Li) v uličce, kde je rozdíl nejpatrnější v zabarvení pleti. (Conspi)
  • V scéne, kde sa Tito Ortiz bije v klietke s Chuckom Liddellom, je zobrazený ako víťaz. V skutočnosti vyhral na UFC Chuck Liddell nad Titom Ortizom oba zápasy, v ktorých sa bili. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy Fait (DMX) utíká před rozzuřeným psem, probýbající se zeď vedle něj dokládá použití umělého materiálu. (Conspi)

Související novinky

Návrat Street Fightera

Návrat Street Fightera

10.09.2007

Ne, teď nemáme na mysli filmovou sérii se Sonnym Chibou, kterou proslavili hlavně Tarantino a Tony Scott, když v úvodu Pravdivé romance nechali Patricii Arquette obsypat Christiana Slatera popcornem… (více)

Reklama

Reklama