Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

A že to někoho pořád baví, točit melodramata o propuštěncích... navíc je tvůrci rádi stylizují do nepochopených chudáčků, na které číhá pokušení na každém kroku a o jejichž křehké štěstí se coby diváci máme fakt obávat. Nic proti druhé šanci, každý by ji měl dostat, ale když to bušení do pytle a tři sta kliků denně nijak zvlášť nesvědčí o poctivých životních záměrech... já tak kupříkladu vůbec nečiním :-) Ten chlap byl ublíženej jenom za ním zaklapla brána vězení, nu ale kdo zabije holýma rukama, měl by počítat s nějakou tou nepřízní osudu, alespoň v podobě nedůvěry okolí, pověst, o kterou jsme se sami připravili, nelze získat zpět v plném rozsahu... i v tom je právě kus (alespoň té světské) spravedlnosti. Krom postmuklovské glorioly mně těžce nesedla ani všechna další, veskrze předvídatelná protivenství, včetně důsledků, nemluvě o podivné mystické lince s uhozeným shawshankovským zakončením... Inu, Rustam Branaman vyslechl na dobrou noc hodně pohádek a do jedné z nich se nedopatřením zapletl i Sean Bean, kterému bych tímto poradila: "Zpátky do zbroje!" ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

----"Just trust that you can." "Trust that I can do what?" "That you can do anything."----Je to prvoplánové a jednoúčelové, nevadilo by mi kdyby ta snaha o ohromení a emocionální omráčení a nevím co ještě, nebyla tak veliká. Celkově to na mě ale z nějakého podivného důvodu relativně fungovalo. Možná proto, že postavy měly nějakou osobnost a možná díky hereckému obsazení. Jo a postava toho kluka byla skvělá. Mělo to spád a i přes jednoduchost některých zápletek jsem se nenudila. ----"Did you ever think there's something bigger than the whole wide world?" "I don't know. Like the universe?" " Like, it's so big and amazing, but no one can see it."---- ()

Reklama

texxik 

všechny recenze uživatele

Musim sa priznat, ze sa mi tento film velmi pacil - je to trosku ine ako filmy na podobny namet. Clovek by od toho filmu mohol ocakavat mnozstvo klise, ktore ale neprichadza. Stoji za to si to pozriet ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě se to prostě líbilo. I když je jasné, jak celý film bude probíhat, přece jen čekáte na to, co bude zlomem. Ten zlom je zde celek efektní, i když jde hodně o to, že je divák citově vydírán. Sean Bean v jedné z mála rolí, kde přežije, mi sedl, a ukázal, že i hrát umí, když má možnost. No jo, místy je to fakt hloupoučké, ale já se bavil, čekal jsem, co bude a jak se to opravdu vyvrbí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama