Reklama

Reklama

Bugs Bunny: Pěkně vypečený králík

(video kompilace)
  • USA Bugs Bunny
Animovaný / Rodinný
USA, 2008, 49 min

Režie:

Robert Clampett

Obsahy(1)

Bugs Bunny je jednou z nejslavnějších animovaných postaviček. V zásobě má spoustu veselých hlášek i bezva fint, kterými oklame všechny, kdo si brousí zuby na jeho masíčko. Ve vtipných dobrodružstvích nakonec vytře Bugs Bunny všem protivníkům zrak. Epizody:
1. Robinsoni
2. Králík nad zlato
3. Kouzelnické vystoupení
4. Králík na mušce
5. Ve jménu zákona
6. Zlatá horečka
7. Malý velký muž (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Ikdyž je to trapná hovadina, tak tomu nechci dávat odpad. Neboť když jsem byla malá tak se mi to líbilo a proto dávám moje standartní tři hvězdičky. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji Looney Tunes celkově. Tyto díly ale stejně se vysílaly také jako součást Hitparády animáků na dnes již zaniklé televizi Tuty TV. A stejně jako u "Kačer Daffy a jeho kamarádi" či "Veselé příhody prasátka smolaře", tak i zde tu kazí dabing. Já nejsem dost náročný na úroveň dabingu, ale tohle bylo ten nejhorší český dabing, jaký jsem slyšel. Ta úroveň už je jakoby ani nebyl běžný český dabing, ale spíš ruská překrývačka či práhlasý dabing. Tímto u mě tyto díly nedávaly žádnou nostalgii, oproti dílům z kazet z 90. let, či ČT dabingu, dokonce i díly LT vysílané na Barrandově v 2012 byly na úrovní blíž k ČT. Ale samotné díly a seriál výborný. ()

Reklama

Reklama