Reklama

Reklama

Mi hun zhi mi shi tao tuo

Čína, 2013, 87 min

Recenze (5)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Čínska SAWovina, ktorá síce nemá čím uraziť, ale nemôžem ani povedať, že by ponúkala niečo zaujímavé, či nebodaj chytľavé. Proste sa tu párik motá v takých easy Saw variáciách a snažia sa vyhútať o čo ide. Občas príde scénka, ktorá dianie prebudí, ale väčšinou je to skôr nuda a na konci ma to už tak nebavilo, že mi bolo aj jedno ako to celé končí. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Variací na kvalitní Saw tu bylo hodně. Některé dopadly dobře, některé katastrofálně. Tentokrát si svou natočila i Čína. No, nebylo to nejhorší. Dva lidi řeší rébusy, aby se dostali do další místnosti, kde je čeká rébus další a nějaká ta past. Napínavé to bylo, to ano. Vidět jak pár hledá indicie a jakým způsobem mě opravdu bavilo. Někdy šlo opravdu o sekundy. Ale to je asi vše. Zamrzela mě absence gore, které bych zde rozhodně uvítal a taky bych vytknul závěrečnou pointu, která se mi zde vůbec nehodila. Pokud máte rádi pasti, napětí a rébusy, ale bez gore, je tento film pro Vás. Pokud čekáte jatka, otočte se a běžte koukat na něco jiného. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čínskéj Saw bez krve. Jak ošklivě to zní! Naštěstí se z toho vyklubala velmi příjemná a atmosférická podívaná. Film se rozjíždí od první minuty a hned slyšíme "skládačkův" hlas. Ústřední duo je super, charismatický hlavní hrdina a velmi pohledná a prsatá hlavní hrdinka jsou nuceni bojovat na život a na smrt v místnostech, kde musí plnit úkoly. Gore se bohužel nedostaví vůbec, ale tenhle film si získává atributy jinde. Některé scény byly tak napínavě vygradované, že jsem držel mobil v ruce, s tím, že si zavolám rychlou. Inteligence se filmu upřít také nedá a hlavní pointa originální jak by smet. 65% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Neurazilo ma to, ale podľa mňa je to od Číňanov márna snaha okopírovať niečo, čo už tu bolo (aj keď to bolo úspešné), ale problém nevidím len v neoriginálnosti. Proste keď už si chceli nakrútiť vlastnú verziu Saw, tak aspoň mohli pridať nejaké poriadne gore, zákerné smrtiace pasce či úmrtia. Ale kdeže. Pre mňa to skôr bola pekne nakrútená dobrodružná rozprávočka o jednom páriku, ktorý celý film riešil rébusy, hľadal kladivká, kľúčiky, protilátky, číselká a podobné prkotiny, len aby sa mohli dostať z jednej miestnosti do druhej. Tým to u mňa hasne. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Áno, aj bambusová H-tvorba funguje, ak si zo zámoria požičajú pílu ( JIGSAW voe ) a nasekajú objavné pátranie s opozeranými kulisami za chrbtom. V tomto prípade síce len 2členná honička , ale vydarená a dynamicky podaná (síce odpozeraná) filmová nálož z tamojšej tvorby, ktorá by užívatelátko nemala uraziť. HUH zavedený OK rýchlošplech, ktorý bezproblémovo skráti chviľu. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama