Reklama

Reklama

Revenge of the Sith Review

všechny plakáty
USA, 2010, 110 min

Režie:

Mike Stoklasa

Scénář:

Mike Stoklasa

Obsahy(1)

Mike Stoklasa se vrací, aby coby psychopatický vrah Harry Plinkett zatloukl poslední hřebík do rakve Lucasovy nové trilogie Hvězdných válek. Ve videorecenzi plné sprostých slov, vynalézavých přirovnání a oblíbených pizza taštiček hodlá rozcupovat poslední prequelovou epizodu - Pomstu Sithů z roku 2005. (L_O_U_S)

Recenze (4)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Kruh se uzavírá, pan Plinkett recenzuje i poslední díl nové trilogie Hvězdných válek. Nepovažuju ty filmy za vyloženě špatné, přesto musím dát tomuhle maniakovi v mnoha ohledech za pravdu - dialogy znějí jako ze sitcomu, film je zbytečně přeplácán digitálními efekty a to nejlepší je na něm to, co se v něm nevyskytuje. Vděčím panu Plinkettovi nejen za tuhle formu osvícení, ale zároveň za hodiny kvalitní zábavy, která mě snad jednou inspiruje k tvorbě vlastních videorecenzí. "Když přeskládáte písmena ve slově Sith, dostanete jiné slovo, podle kterého si jste schopni udělat představu o tomhle filmu: tshi, což je čínský výraz pro nespokojenost s tím, jak vám uvařili kachnu." (906.) ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

"Wait, what did you just say... about Mein Kampf?" Harry Plinkett uzatvára svoju monumentálnu recenzentskú trilógiu a s chirurgickou presnosťou dokazuje, že nová trilógia Star Wars je obludnosť na tvári kinematografie, ktorá nikdy nemala vzniknúť. Tak trochu dúfam, že to J.J. Abrams so svojim novým príspevkom do frančízy zmrví, aby sa Mike Stoklasa mohol opäť chopiť pera a argumentačne ho roztrhať na franforce. Jeho videá sú totiž nespochybniteľné komediálne (a zároveň žurnalistické) zlato. Ten chlap skrátka vie, o čom hovorí... a podá vám to tak, že vám od smiechu skolabuje bránica a zanechá vás bezmocne sa trasúcich bezhlasným smiechom a tlieskajúcich rukami ako retardované tulene. ()

Reklama

Mr.Branco 

všechny recenze uživatele

Ja túto Stoklasovú trilógiu milujem. Je to vtipné a úderné. A aby som reagoval na tú esej. Film má hovoriť sám za seba. Ako to hovorí Impérium alebo Nová nádej. Tieto filmy sa proste neobhája. Kašlať na to koľko tam bolo praktických a koľko CGI efektov. Každý musí uznať, že šlo hlavne o to, že to boli zlé filmy. ()

L110 odpad!

všechny recenze uživatele

Do neba volajúca stupidita plná nepresnej a lenivej analýzy a znej vyplývajúcich stupídnych z prdele vytiahnutých pseudoargumentov, totalnej ignorancie faktov (jeden jediný diel "novej trilógie " použil viac praktických efektov, než celá "povodná trilógia"ohromady a práve Pomsta Sithov ich zo všetkých šiestich filmov použila najviac) a zdravého rozumu a zároveň dokonale premyslená propaganda mieriaca na bandu hlupákov, ktorý autorovi tejto "recenzie" všetko zožerú aj s navyjakom pretože sú príliš lenivý na to aby sa pri sledovaní Epizód I,II a III unúvali používať mozog a davať pozor čo sa na plátne vlastne deje. Je neskutočné do akej miery až siaha Stoklasova snaha ignorovať a manipulovať s faktami nachádzajúcich sa vo filmoch samotných aby vytvoril obraz Epizód I, II a III ako nekonzistentných, pohromade nedržiacich sračiek plných logických dier, mizerných dialógov a hereckých výkonov. Aby ste mali lepšie povedomie o čom hovorím odporúčam prečítať si túto esej, k Stoklasovej recenzií ku Skrytej Hrozbe, ktorá pomocou logicky premyslených argumentov a logickej analýza trhá Stoklasové nezmyselné pseudoargumenty slovami úžívateľa Macejko "na franforce": Red-Letter-Media-Episode-I-Review-A-Study-in-Fanboy-Stupidity. ()

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy pan Plinkett (Mike Stoklasa) močí na upečenou videokazetu, bylo ve skutečnosti použito pivo. (L_O_U_S)
  • Zápletka s vězněnou Nadine (Jocelyn Ridgely) byla nakonec vystřižena, protože Stoklasovi přišla recenze už tak dost dlouhá. Nadine se ale objevuje v samostatném epilogu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama