Reklama

Reklama

We Are Still Here

Trailer 1

Paul a Annie sú zdrvení zo smrti ich syna, ku ktorej došlo pri autonehode pred dvoma mesiacmi. Odsťahujú sa do nového domu, ktorý sa nachádza na pokojnom mieste, aby tam začali nový život. Onedlho však zistia, že si nevybrali dobre, lebo dom má temnú minulosť a v jeho pivnici striehne temnota. Oni ako aj ich blízki priatelia, ktorí ich prišli navštíviť, sa ocitnú vo veľkom nebezpečí. Nie je to ale iba temnota, ktorá ich naozaj ohrozuje... (Astaroth12)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

maddy 

všechny recenze uživatele

We Are Still Here? You Should Rather Go ... and Never Come Back! V tomto prípade sme sa s tunajšou hororovou elitou ťažko nezhodli, pre mňa je totiž We Are Still Here jedným z najhorších hororových zážitkov tohto roku. Spojenie haunted house/duchariny a slasheru je síce zaujímavý nápad ako film ozvláštniť, ale možno v rukách iného režiséra. Ted Geoghegan je podpísaný pod mnohými podpriemernými horormi a bohužiaľ ani tento krát sa mu nepodaril žiaden zázrak. Problémom je, že We Are Still Here by chcel byť aj jedným aj druhým, ale vo výsledku nie je ničím. Ani poriadnou ducharinou, ani poriadnym slasherom/exploitation. Duchársky horor by mal byť o atmosfére alebo aspoň o nejakých tých ľakačkách, keď už nič iné. We Are Still Here však prvú hodinu neponúka ani jedno. Iba značne iritujúce postavy (otravovala ma každá a jedna), ktoré sa motajú po dome, občas to naruší záber do tmavej pivnice, ktorý z letargie nevytrhne a nič iné sa nedeje. V závere sa snímok nečakane zameria skôr na gore, ale tých pár krvavejších scén nie je nijako zvlášť zaujímavých. Navyše je na tom po celý čas badať evidentný nedostatok financií a tak film vyzerá aj pomerne amatérsky. Asi budem vyzerať priveľmi prísny, ale mne We Are Still Here nedalo vôbec nič, ani poriadne strašenie, ani poriadne gore, ani žiadnu atmosféru, na konci som už bol taký otrávený, že až. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

A pak, že to nejde... Vzhledem k jménu Teda Geoghegana jsem nečekal úplně typický haunted house a také jsem ho nedostal... Atmosférická duchařina, plná krásných, mrazivých záběrů a fungujících lekaček se postupem času proměnila v čirý masakr, plný roztrhaných lidí, stříkající krve a vnitřností... A i přesto všechno si snímek po celou dobu uchovává pořádně napětí, ke kterému silně přispívá Hussainova skvělá práce s kamerou... Já byl spokojen a sračky typu Annabelle či Jessabelle by si z tohoto kusu měly vzít příklad... ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Co to...? No toto... svatá temnoto!“ Když váš bojler ve sklepě začne smrdět až na půdu, nevolejte instalatéra, ale vymítače. Nebo přátelského souseda s brokovnicí. Au. Gurmánský zážitek z grilování přátel zaručen. Btw, nemáte někdo recept na marinádu, v níž bylo naloženo maso Teda Geoghegana, že vytvořilo tak lahodnou krustu? OKÉNKO PECE: [][] Zhodnocení chodů: Ϣ Ellise Dowling. Chutná mrška, na plátně byla pečená, vařená. Ϣ Barbara Crampton. Herecky suchá, potřebovala víc podusit, aby pustila šťávu. Ϣ Andrew Sensenig. Prkenný brejlovec. Dtto. Ϣ Larry Fessenden. Zastydlý hipísák, s ještě větší pleší, než mám já. Blýsknul se s ní zejména při zkaňhané amatérské seanci. Jo jo, když médium není doma, blbci mají pré. Ϣ Guy Gane. Zlo ve službách ještě většího zla. Coby Lassander Dagmar strašidelně coural barákem a sympaticky smrděl škvířícím se masem. [][] Dokonce i zapšklý odmítač duchařin Omnibus mlsně slinil. Jen škoda, že situace kolem starého Dagmara zůstala nedořešená. Takže co? Byl to primárně dobrý člověk (jak se prsil před Paulem) nebo vrahoun, takříkajíc už od narození? Čtyři žhavé uhlíky v dlani svírám, až se mi z ní kouří. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

V strašení a ľakačkách prekvapivo funkčný horor s osviežujúcim scenárom, ktorý haunted-house formulu napĺňa atmosférickou výplňou, blízkou Carpenterovej The Fog. Prekvapivo preto, lebo vizuálne je to akoby amatérsky pokus o filmárčinu, kde kameraman nevie ani zaostriť na tváre ľudí, sediacich v aute (a má zaostrené na zadné sedačky). Nehovoriac o snímaní v interiéroch s prepálenými oknami a ďalšom bordeli. Byť dôstojnejšieho vizuálu, dám 4*. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Snaha je zde vidět a cení se poctivýma dvěma hvězdama, bohužel chybí kontinuální atmosféra, místo níž tvůrci vsadili na poněkud neobvyklé kombo duchařiny a slasherového masakru, což je sám o sobě docela zajímavý nápad, jenže v tomto podání mi přišel spíše svérázný a bizarní, než-li povedený. Za podívání stojí, ale vychválit nemůžu. 45% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Paul Burgess, který hraje Billyho Dee, je pastorem v kostele ve městě, ve kterém se film natáčel. Navíc jeho dcera, Zorah Burress, hraje ducha dívka Fiony Dagmarové. (hladass)

Reklama

Reklama