Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár, Marie a Antoine, chce seznámit své rodiny ještě před svatbou. Antoine proto pozve rodiče své snoubenky z Normandie na pár dní do jižní Francie. Seznámení otců obou mladých lidí však neprobíhá podle představ a provází je řada nedorozumění...
Film NEVDĚČNÝ VĚK je prvním filmem, který společně vyprodukovali herci Jean Gabin a Fernandel (rok předtím založili vlastní produkční společnost Gafer pojmenovanou začátečními písmeny obou herců). Společnost Gafer později vyrobila dalších osm filmů, Gabin a Fernandel však již nikdy nestáli před kamerou spolu. Film NEVDĚČNÝ VĚK režíroval Gilles Grangier, který s oběma herci často spolupracoval. Grangierovou doménou byly tituly určené pro nenáročné a konzervativní publikum, které jen stěží přijímalo francouzskou novou vlnu. Takový byl i film NEVDĚČNÝ VĚK, spíše průměrný, i když disponující několika vtipnými momenty a především divácky vděčným hereckým obsazením. Ve Francii měl film premiéru 23. prosince 1964. (argenson)

(více)

Recenze (2)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který je směsicí žánrů (komedie, romantika i drama) a především dvou zcela odlišných hereckých přístupů. Tradiční lidový bavič Fernandel se po boku Gabina stal takřka dobrým hercem a nezaložil veškerý svůj projev na primitivním pitvoření. Gabin prokázal svůj komediální talent i v mnoha lepších komediích, ale za to, k jakému mimořádnému výkonu strhl Fernandela, mu patří jedna hvězdička navíc. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama