Reklama

Reklama

Krize

(seriál)
  • USA The Brink
Trailer 4
USA, 2015, 4 h 15 min (Minutáž: 22–32 min)

Hudba:

David Robbins

Hrají:

Jack Black, Tim Robbins, Pablo Schreiber, Esai Morales, Melanie Chandra, Geoff Pierson, Aasif Mandvi, Iqbal Theba, Scott Winant, Jon Poll, Marshall Manesh (více)
(další profese)

Epizody(10)

Jack Black, Tim Robbins a Pablo Schreiber hrají hlavních role v tomto novém, černě humorném seriálu o geopolitické krizi, která přivede planetu na pokraj 3. světové války. Seznamte se s muži a ženami, jež se pokoušejí odvrátit konec světa. Nový, černě humorný seriál HBO soustředí pozornost na geopolitickou krizi a její dopady na tři zcela rozdílné, urputně bojující muže - amerického ministra zahraničí Waltera Larsona (Tim Robbins), řadového úředníka ministerstva zahraničí Alexe Talbotta (Jack Black) a špičkového stíhacího pilota vojenského námořnictva Zekeho "Z-Paka" Tilsona (Pablo Schreiber). Tato trojice mužů, kterým porušování pravidel není cizí, se musí vymanit z chaosu vládnoucího všude kolem, aby zachránili svět před 3. světovou válkou. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (54)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Svérázný ministr zahraničí, poskok z pákistánské ambasády a dvojice přitroublých a nezodpovědných pilotů mají za úkol zachránit svět před atomovou válkou, kterou chce spustit nově nastolený pákistánský diktátor, trpící celou řadou psychickcýh poruch. Silně nekorektní, hodně přisprostlé a neskutečně zábavné. Ale hlavně výborně obsazené. Tim Robbins je tady naprosto geniální, ujde i Jack Black, který se téměř dokázal vyhnout svému obvyklému tajtrdlíkování a dvojka pilotů Schreiber-Ladin nemá chybu. A známá jména se míhají i ve vedlejších rolích, přičemž za všechny bych jmenoval Carlu Gugino, což je pro mě i v jejích letech nejžhavější hollywoodské zboží. Pevně doufám, že se s Walterem Larsonem a spol. ještě setkáme. 95% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a velmi vtipná politická satira, která se sice o jistý společenský komentář snaží, ale rozhodně vám ho tvůrci necpou za každou cenu pod nos a více se soustředí na využití zvoleného tématu a prostředí k vytvoření co největšího počtu humorných situací. Nutno říci, že jsou v tom velmi úspěšní a Krize je velmi povedeným seriálem, kterému dodávají na atraktivitě skvělí herci. Je proto velká škoda, že byl seriál po první sérii ukončen a pokračování se již nedočkáme, neboť bych ještě nějakou dobu se zdejšími postavami rád pobyl. ()

Reklama

Nuf 

všechny recenze uživatele

Nekorektní (ve všech směrech), sprostý, střelený, sexistický, rasistický....ale zatraceně dobrý! 1) Nečekejte Jistě, pane ministře, tohle jsou Goddamned Amíci! Hell Yeah! 2) Pokud nesledujete politiku a noviny, tak vám nemalá část věcí uteče. 3) Pro fandy House of Cards, Homeland a Top Gunu je tam dost bonusů, neznalost ale nelimituje. 4) Výborné obsazení spousty postav a rozpočet na takový seriál výjimečný. Díky HBO! Snad vás republikáni za tohle po volbách nezakážou. PS - stylově je to takový mix České sody s Jistě, pane ministře se špetkou Tondy Blaníka louhovaný bourbonem. (po 5. dílu) ()

aslavey 

všechny recenze uživatele

Zatím po 7. díle a musím říct, že je to taková sračka, až je to téměř dokonalý. To, jak se dohromady míchá absurdní humor se zcela vážným řešením Blízkovýchodní krize - trochu Homeland natočenej Sethem McFarlanem. Je tam vtip, je tam krev a každej díl trvá jen půl hodiny, což je úplně akorát. Navíc nejlepší Robbinsova role od Shawshanku. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Krize je satira na politiku, což je na první pohled dost lákavý. Viděli jste ale Jistě pane ministře, které je mistrem v oboru? Pakliže ano, tak na tohle vůbec nekoukejte. Těšil jsem se a těžce mě to zklamalo. Jack Black jede svojí klasickou postavu paka, což mu nemám za zlé, ale do politické satiry se to sakra nehodí. ()

Galerie (171)

Zajímavosti (1)

  • Hoci 10. epizóda 1. série končí rozhovorom Alexa Talbota (Jack Black) a Rafiqa Massouda (Aasif Mandvi) o ceste do Paríža, v záverečných titulkoch sa objaví krátka scéna v podobe "breaking news" o generálovi (David Diaan). (RatBoj)

Reklama

Reklama