Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý Dennis Mitchell nepřestává starému panu Wilsonovi ze sousedství znepříjemňovat život, i když neúmyslně. Jednoho dne se k Mitchellům nastěhuje Dennisův dědeček a George Wilson věří, že byly vyslyšeny jeho modlitby, aby si Dennis našel jiného starce, kterého by si oblíbil. Chlapec teď opravdu tráví víc času s dědečkem, ovšem jen dokud si pan Wilson neuvědomí, že stárne. Stane se totiž zranitelným cílem dvojice podvodníků. Profesor a jeho asistent Sylvester tvrdí, že jsou experty na omlazování, a nabídnou panu Wilsonovi pomoc. Uvěří jim a je ochoten zaplatit deset tisíc dolarů za vzácný kořen. Jenže zrovna jde kolem Dennis a pochlubí se panu Wilsonovi stejným kořenem s tím, že ho je všude v okolí plno. Zanedlouho se podvodníci vrátí s přístrojem, který prý dělá lidi mladší, ale znovu je tu Dennis, aby neúmyslně zachránil souseda před dalším podvodem. Brzy už toho má George plné zuby a rozhodne se prodat dům a odstěhovat se někam hodně daleko od Dennise. Jenže je to právě Dennis, který ho znovu zachrání před podvodníky, kteří si pokoušejí vetřít do jeho domu. Dokáže to George Wilson ocenit a odstěhuje se, jak má v plánu? A jak se s chlapcovými nápady vypořádá jeho dědeček? (TV Nova)

(více)

Recenze (61)

Magnomous 

všechny recenze uživatele

Pri hodnoteni filmov je vzdy treba mysliet na to, pre koho je ten film urceny. Keby sa to pozeram teraz, tak by moje hodnotenie bolo asi ovela horsie. Ale vzhladom k tomu, ze tento film je primarne urceny pre deti a ja som sa to ako dieta pozeral a pacilo sa mi to, tak nemam dovod tomu dat horsie hodnotenie ako 4 *. Film urceny pre deti sa mi ako dietatu pacil. Splnil ucel. (koment plati aj pre jednotku, aj pre dvojku) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Úplne neviem, čo presne za tým bolo, vlastne to neviem vôbec, ale je každopádne čudné, že dvojka prišla až o 5 rokov neskôr. Pritom jednotka nepredstavovala najvydarenejšieho zástupcu rodinnej komédie s dieťaťom v hlavnej úlohe (na prvé dve časti s Kevinom sa nechytalo proste nič a kto tvrdí, že áno, klame), ale rozhodne predstavovala trhák: celosvetovo trhla fajnových 112 miliónov dolárov. Dvojka prišla neskoro, nikoho nezaujímala a aby bolo temnoty požehane, dostavil sa úplne iný kasting. Tomuto šéfuje George Kennedy, ktorý bol v minulosti viackrát skvelý, ale tu nie je. Zlatý originál! A to fakt nebol film roka. Čo som čakal od človeka, ktorý natočil veľdielo Traja nindžovia vracajú úder a seriál Mortal Kombat? ()

Reklama

Luqi 

všechny recenze uživatele

V provnaní s prvým dielom (či ako to nazvať) je toto naozaj katastrofa. A to už samotná jednotka nebola ničím výnimočná. Ale bola aspoň vtipná (videl som v kine, mal som vtedy asi 10) a hrali tam príjemní herci ............ Toto je nevtipné, úbohým scenárom a hercami (lepšie povedané ľuďmi snažiacimi sa hrať)............... ()

see_sawandrew 

všechny recenze uživatele

Sice jen dvě, z čistě technického hlediska, ale film si plně zaslouží i tři. Říkejte si co chcete, ale jeden takový nevinný film pro děti je stokrát lepší než všechny násilnické výplachy mozků dohromady. O tom, jak je film infantilní, nehodlám diskutovat, protože se zaměřuje na dětské publikum, u něhož bez problému sklízí úspěch. Některé scény mají humorný potenciál slušný, a labutí skok si pamatuji dodnes (i když možná proto, že na filmy s podobnou tématikou se zrovna často nedívám). 45% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Druhý film o Dennisovi a opět se nám vyměnil štáb, režisér, scénárista i hlavní představitelé. I když jsem všechny filmy viděl v pořadí tak, jak byly natočeny, tak toto hodnocení přidávám později než ke třetímu dílu. Tudíž vím, že i trojka změnila všechno. Zde je změna patrná hned u nejmenšího herce. Ten není ani zdaleka tak talentovaný jako jeho předchůdce. Nutno ale spravedlivě dodat, že scénář mu toho zase tolik neumožnil. Nejvíc je ale změna vidět u výměny Don Rickles za Walter Matthau. D. R. se snaží seč může, ale podobné grimasy jako první představitel pana Wilsona nezvládá. Trochu pomoci s humorem mu měl George Kennedy. Ale na své řádění z Bláznivé střely si nevzpomněl. Ale opět je na vině scénář. I když částečné mezery jsou vidět když oba se jmenovaní utkají v tanečním souboji. Není zde dostatek prostoru pro skutečný humor a herci, ač jinak jistě kvalitní, nemají šanci se ukázat v plném světle. Oba podvodníčci jsou spíše lokální blbové, ale na víc to nestačí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natáčen v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama