Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý chlapec Jula žije s matkou v romském ghettu uprostřed Aše. Je studentem gymnázia a synem Romky a Čecha. Otce nezná a matka o něm nemluví. Na gymnáziu s ním všichni vychází. Velmi dobře zpívá a tím získává řadu přátel a respekt dospělých. Ve městě organizuje kulturní akce a koncerty. Stává se tak v relativně nízkém věku místní celebritou. Spolužáci a třídní učitelka jej přihlásí do soutěže talentů a on začíná postupovat do dalších kol. Jeho matka zatím onemocní. Jula se ovšem díky talentové soutěži dostává do zcela jiného světa. Z místa, kde byl „number one" je v soutěži kolegy a produkčními vnímám jako outsider. Takové chování a jednání nezná. Závist a z ní vyplívající nepříjemné situace jej natlačí do kouta. Jeho matka umírá a Jula se zhroutí. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (4)

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klady: hudba, dokonce i zpěv. A především přirozený David Nushart. Zápory: toporní herci, nebo spíš neherci - kontrast Ivany Andrlové a jejích kolegů; kamera, střih, způsob vyprávění. ()

Reklama

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

V současnosti seriály moc nesleduji... (Prakticky vůbec) K tomuto dílu mě přivedlo především moje rodné město Aš, na které jsem a budu hrdý a pak hlavní představitel David Nushart (ztvárňující Julu), kterého znám z místního gymnázia a dramatického souboru a považuji ho za velmi dobrého člověka a kamaráda. Tato role mu byla zčásti psána na míru, neboť David je v reálu opravdu jednou z důležitých osobností našeho města, ve svém mladém věku organizuje různé kulturní akce a celkově tak značně přispívá ke kulturnímu rozvoji města... Této role se myslím zhostil naprosto suverénně a na jedničku. Samotný příběh (hodnotím jen tento díl) je v jistém ohledu trošku depresivní a vyhnaný do extrémů pro účel většího tlaku na emoce diváků seriálů. Oceňuji poměrně reálné vyobrazení matky a syna v těžké životní situaci... :-) ()

RenataD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapuje mě hodnocení tohoto dílo. Současně běží jiné seriály, které mají daleko lepší kameru, střih, scénář, ale zde daleko horší hodnocení. Opět řada zbytečných scén. Hlavně točících se kolem pracovníků psychiatrické léčebny. Samotný příběh je opět vyprávěn tak, že nezaujme. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama