Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jeho přítel zraní malou dívku v malém jižanském městě při opilé jízdě, zpěvák country Paul souhlasí, že u soudu bude prohlašovat, že řídil on. Ale jeho právník ho zradí a on skončí na vězeňské farmě s trestem pěti let. Vězení se ukáže jako peklo na zemi, když Paul musí nejen tvrdě pracovat v žáru dne, ale také se stát hračkou v rukou sadistického správce, který na vězních trénuje své bojové psy. A vypadá to, že není šance dostat se pryč... (Karlos80)

(více)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Málo známé prison drama o nevinně odsouzeném, který v drsných vězeňských podmínkách bojuje nejen o spravedlnost a právo na svobodu. Sympatický Gregg Henry jako vězeň (původně hudebník), na druhé straně je to především oskarový herec George Keneddy, zde jako sadistický vězeňský strážce - kapitán Omar s jeho zdejší oblíbenou specialitou. Film mi ze začátku hodně připomínal "Frajera Luka", ale to jsem ještě vůbec netušil, že se to celé bude odehrávat kolem strážních loveckých psů, kteří jsou pečlivě vycvičení k honění vězňů sloužících jako tréninkové návnady! Najde se tu pár zajímavých scén - vybaví se mi scéna s kokainem, nebo ta úplně finální, kdy Paul Ramsey pronásledován rozzuřeným dobrmanem jménem Pincsher (miláček kapitána Omara), se snaží s vypětím všech sil doběhnout vlak, který nakonec...Více už ve filmu. Koukatelné, občas napínavé, ale zase nic pamětihodného a nezapomenutelného, film se jinak docela táhne a občas nudí. Lehčí průměr. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Malo znamy krimi film u nas, a u mna vyrazne lepsie ako Stalloneho kriminal, a len o picny chlp horsie nez Frajer Luke alebo Utek z Alcatrazu s VychodnymLesom. Vazen je nielen nevinne odsudeny, ale trpi aj pod sadistickym dozorcom v podani vyborneho Georgea Kennedyho /Shenandoah, Frajer Luke. Nechyba utek z vazenia, nasledne dolapenie trestanca a brutalny drsny rezim v samotnej vaznici : 87 % ()

Reklama

Reklama