Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z výskumného laboratória ujde zmutovaná mačka, ktorá je veľmi nebezpečná. Dostane sa na jachtu, kde sa koná večierok, ktorý zorganizoval Walter Graham (Alex Cord), ktorý ma vlastné problémy a večierkom chce zakryť, svoje nečestné praktiky. Len nerátal s tým, že prítulná mačka je zabijak, ktorý pôjde po krku jemu i posádke. (Astaroth12)

(více)

Recenze (12)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Fajnová, béčková 80´s jazda (resp. plavba) s vydareným mačacím mutantíkom. Ten utečie z pokusného labáku a dostane sa až na loď miestneho mafiána, kde to trochu roztočí :-) Kvalitný, zábavný a nenudiaci horor s vydarenými efektmi, ktorý mohol byť ešte o trochu lepší keby si výraznejšie udržal tempo, zábavnosť a štýl, namiesto toho aby sa občas zbytočne sústredil na nepodstatné dejové kraviny okolo. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už som to raz videl, ale nejako som zabudol hodnotiť. Tak po druhom pozretí mám o niečo lepšie pocity ako pri tom prvom. Vraždy sa skoro vždy odohrávali mimo zaber a mŕtvolky už boli len tak pekne naaranžovanej okrem asi dvoch výnimiek. Ale zas monštrum, čo vychádza z cici bolo slušne spracované. Herecké prejavy nič moc a svižné to teda tiež nebolo, ale i tak mi ubehol rýchlo a neiritoval ma, asi okrem dvoch scén. Tak priemerné hodnotenie odo mna dostane. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se dost těšil ale nakonec jsem byl lehce zklamán. Film o zmutované kočce na lodi sliboval stupidní zábavu. Nakonec ale nic moc. Hlavní chybu filmu považuju ten gang kterej byl naprosto stupidní a akorát překážel. Naštěstí elektronická kočička byla celkem solidní a když Vás podrápala tak jste chcíply bolestivou smrtí, to bylo moc fajn. Je tu ale taky plno hluchých míst a tak to film sráží na průměr. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tyhle béčkové šílenosti z osmdesátých let mám rád - rozesmáté prsatky, zavilí padouši a zmutovaná číča, co dokáže vyplivnout dalšího mutanta se zvrácenými choutkami. Rozkošné gore, kdy krev stříká z krku, rozdrápaného obličeje, prokousnuté nohy  i ruky, co právě přišla o pár prstů. A to není všechno. Když  pokousaný Mike Harwey začne mutovat, člověk si jen povzdychne, jak mechanické efekty měly oproti počítačovým své kouzlo. A i když tu není v žánru komedie, tak se divák zasměje. Tedy jachta na rozbouřeném moři za svitu blesků vypadala jako plastová lodička, co jsme si kdysi dávno pouštěli ve vaně, ale právě to člověka pobaví. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na jachtu sa dostane zmutovaná rádioaktívna cica a odštartuje svoju vlastnú párty. Najmä keď sa cíti v ohrození, vtedy otvorí papuľku a vylezie z nej ďalší minimutantík. Je to síce lacné, ale za gore a vtipné masky to priemerné hodnotenie dám. Chvíľami som sa síce nudil (najmä prvú polovicu filmu), ale boli tam momenty, keď som sa naopak schuti zasmial. Navyše na mačičku sa pozerá určite lepšie ako na krysy, ktorých je v hororových béčkach neúrekom. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Záběry na kočku v moři a potopení jachty se natočily v bazénu režiséra Clarka. (Fenk)
  • V původním scénáři byla místo kočky krysa. (Fenk)

Reklama

Reklama