Reklama

Reklama

Nebezpečný flirt

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, 2015, 6 h 51 min (Minutáž: 40–42 min)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Newyorčanka se domnívá, že jeden z jejích partnerů skrz internetovou seznamku je sériový vrah. Lindy byla právě propuštěna na podmínku a nově nabytou svobodu oslavuje s přáteli, kteří jsou stejně jako ona internetoví hackeři. Lindy si pod pseudonymem Eye Candy založí účet v aplikaci Flirtual a její kamarádi si myslí, že by nový život měl začít seznámením s někým výjimečným. Lindy si ale později všimne, že ji někdo pronásleduje a o její online profil se zajímá stalker. Žena by ráda využila svoje schopnosti hackerky, ale její protivník je ještě silnější a vyšinutější, než si původně myslela. Je to totiž zároveň sériový vrah. Spolu s přáteli se Lindy rozhodne muži postavit a zabránit mu v dalším vraždění a mezitím se také snaží v newyorských ulicích najít dávno ztracenou sestru Saru. (Filmbox)

(více)

Recenze (16)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Vítejte ve světě, v němž se dá hacknout cokoliv, všechny postavy jsou krásné, nažehlené, stylové, make-up vydrží cokoliv a strážníci vypadají spíše jako kdyby vyšli přehlídkové molo, než policejní akademii. Paradoxně je název výstižný a trefný - na Eye Candy se dobře kouká, ale jakmile člověk začne trochu přemýšlet, dost to zaskřípe. Proto je seriál vhodný čistě jako oddychovka, ke které třeba usednout s vypnutým mozkem. Je to v podstatě jako kniha s primitivním příběhem, od kterého se pro jeho čtivost nemůžete odtrhnout. A skutečně to ve mně evokuje pocit, že je to natočené podle nějakého dívčího románku (aha). Na postavy se ale hezky kouká (Tommy) a celá zápletka je přinejmenším originální. Konec série vyvrcholil zdařeně, nezbývá tedy než zvednout hodnocení a doufat, že dojde k obnovení pro druhou řadu. ()

Fifipek 

všechny recenze uživatele

Prvotní hodnocení po pilotu: Začíná to jako klasická sračička, kde mladá kočička se rozešla/chodí s poldou, co náhodou vypadá jako Ken z modelingové agentury. V tu dobu mě proběhne hlavou něco ve stylu "A sakra další Beauty and beast a podobný koniny......" ale pak se najednou začnou dít věci a ano následuje SPOJLER,BLATNÍK a NÁRAZNÍK ¨...světě div se oni zabijou Ken(nyho)a..ti parchanti :D Takže rozjezdy pro hvězdy slušný, vidím to tak kolem 75% ale dobrý :) ()

Reklama

IceQueen

všechny recenze uživatele

Zatiaľ mám zmiešané pocity. Miestami je to vcelku brutálne, žiaľ, dosť často to skĺzava do naivnej MTV teen romantiky. "Drsný" policajt smrdí lakom na vlasy a pózuje ako manekýn, spanilá deva ani z kilometra nepôsobí ako hackerka a všetci po sebe hádžu zuckerbliky, no na druhej strane sa podrezáva a unáša jedna radosť. ()

viviak 

všechny recenze uživatele

Yo ako brat victoriu justice po "the fapening" ako herecku vazne?...mam stym trochu problem a cely ten serial mi pride taky daky teenagersky v tom smere ako keby to bola len slabsia odnoz nejakeho real-dospelackeho serialu. Detektivikovia ktori vyzeraju na max 25 tjn, ako kazdopadne nie je to uplne zle a som zvedavy po 4 dieloch skuknutych, kam sa to bude dalej uberat. Jedno z naj minusov je to ubohe pokrytectvo kedy chlapček detektiv, ktoremu zomrel jeho best frénd also chlapček detektiv sa tvari, ako mu je za nim smutno, ake je to pre neho tazke, ale pritom by najradsej dal dole jeho holku...logic off proste. 65% so far edit po 5 dieloch to nechavam zatial na 3* ale max 50% fakt na to nie je nic , cim by sa to nejak odlisovalo od svojho zanru a je to celkovo dost hlupe a detske, mozno to s prvou seroiu dotiahnem do konca ak bude mat tak 10-13 ep. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Cílové publikum je jasné: současní teenageři otupění moderní technologií, jejichž mozkové buňky vesele ignorují všechny ty dějové díry o velikosti Grand kaňonu, situace jump-the-shark povinně na každém konci dílu, směšné zobrazení hackerství a virtuálního světa, atd. Hlavně když tam je nějaká (neznámá) popová hvězdička s hezkou tvářičkou, kterou doplní její Ken (a teď nemyslím toho, kterého zabijí na konci prvního dílu – ups, spoiler alert), aby bylo co shippovat – a oba dostanou k zahrání charaktery, které absolutně nerealisticky parodují – geniální hackerka (co se vše sama naučila za tři roky, ehm...) a chrabrý detektiv (který se vydal na policejní dráhu hned po tom, co ho přestal bavit modeling). Přidejte k tomu stereotypně a genderově vyvážené side-kickery v podobě černé kámošky, která si vede vlastní noční klub (aneb kdo nemá bohatého tatíka, nemůže v NY existovat), rádoby cool homosexuála a pro rasovou korektnost jednoho latino tlouštíka, co tu je pro comic relief (ve skutečnosti je pain in the arse). A protože jsme na MTV, musíme přihodit každé dvě minuty nějaký snadno zaměnitelný song, který rozlišíte jen dle otravného playlistu na ještě otravnější liště. A drastické vraždy na styl alá „CSI procedural cop show“ na dospělosti seriálu moc nepřidají, i když se o to urputně snaží. A „šokující“ odhalení vraha bylo pro mě fakt úsměvné, protože jsem ho odhalila již ve druhém díle a stále jsem se svého tipu držela... závěrečná epizoda mě tedy dost zklamala, že se neodehrál nějaký nečekaný twist, který by přinesl wow efekt. Eye Candy tudíž klišé přímo překypuje a pro fandy krimi bude tenhle seriál jen big joke. P.S. - užití Czenglish slangu bylo záměrné, abych vystihla podstatu této show. ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama