Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (216)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"Fuck! Fuck someone! Fuck a tit! Fuck a tit hard !!...........komedie, která celkem pobaví a rozhodně neurazí, po Zprávařovi zase jeden film, který je prostě ušitý Ferrellovi na míru a bláznivý a uječený Hart to celé jenom zvýrazňuje a podtrhuje.................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Octane 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nezasmál jako právě u tohodle filmu. Další parádní komedie!! Excelentní Will Ferrell a Kevin Hart, co k tomu dodat, ve filmu tvoří perfektní dvojku, se kterou není nuda. Film jsem viděl už asi 3x a pořád jsem se u něj lámal smíchy. Vážně tenhle film se povedl, dokázal mě pobavit. Hlavní postavy filmu a celkový zpracování super. Sice někdy bylo těch psích kousků trochu moc, ale když někde hraje Will Ferrell, tak se to dá čekat. Délka filmu super. Nemůžu jinak než jen doporučit. Mayo a čokouš! ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Takhle zklamaný jsem byl naposled, když jsem musel odmítnout nákup nějakého menu v McDonald´s kvůli mé dietě. Ty pičo, jak já jsem se na to menu těšil, slintal, natřásal, skandoval název toho menu ale prostě ne, jdeme do formy, žádné sračky si do těla nebudeme pouštět. Ah, kéž bych si tuhle sračku taky nepustil k tělu. Kombinace Ferrel a Hart zní slibně, jelikož minimálně ten Ferrell v posledních letech moc nezklamal ale tady? Ježiši, scény tu prostě nefungují. Divák se nemá nad čím nadchnout, protože tam není nic, co by již neviděl a skrze ten suchý, nesmyslný humor, který je nám předhazován, to taky nejde. Komedie jako žánr tady tedy hodně padá na dno. Co to zabíjí nejvíce? Logika. Tvůrci absolutně serou na nějaké racionálně postavené scény. Ne, uděláme si to po svém, dáme tam pár gagů, ať se blbečci zasmějou a na konci vykouzlíme jednu "akční" scénu s happy konečníkem. Co je nejhorší? Že ty kurvy na tak zpackané práci ještě vydělávají těžké love.. To je ta největší ironie. Nedělám to často, nerad zrovna tohle kritizuji ale vzhledem k tomu, jak moc jsem se na to těšil a jak moc jsem se u toho zklamal, tomu musím dát jenom jednu hvězdu. Na tohle se jistě již nikdy nepodívám. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli to Kevin Hart dělá schválně, ale už si jednou netradičního pomocníka zahrál v nedávém filmu Dokonalý svědek. Kde měl za úkol sestavit falešnou skupinu svědků na svatbu. Tady se zase snaží z jednoho bohatýho idiota udělat tvrďáka, tak aby to v base přežil až mu ve sprše spadne mejdlo. A i když to je to fakt blbost, tak já se královsky bavil. (Nejlepší bylo....''Kdo je viníkem? Nečekám že to pochopíš hned na poprvý, všechno jde přes Martina'' :D ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se zbavit pocitu, že se z toho dalo vyždímat víc. Zvlášť s obsazením Ferrell + Hart. Usmívat se asi při sledování budete, zřejmě se párkrát i zasmějete, ale že by zde byly scény nebo hlášky s potenciálem na status "legendární", to bohužel ne. Jako nenáročná jednohubka postačí, ale víc nic. 40 % Oblíbená část- Shonda při návštěvě ve vězení ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)
  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama