Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (215)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Kevin Hart vytvořili dvojici, na který se dalo slušně stavět. Je však škoda, že scénář nedokázal pořádně zužitkovat hlavní námět (ačkoliv se pár dobrejch gagů objevilo) a neobsahoval víc "Rkovejch" scének. Palec nahoru za vtipnej a nepříliš hollywoodskej závěr. Obstojná žánrová jednohubka s nevyužitym potenciálem. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Pobavení hodný nářez, jež kvalitu vynahrazuje nevšedními manýry v podání Willa Ferrella. Jsi černý afroameričan, a za svou kariéru jsi neseděl v lochu, kde by tě penetrovali jiní spoluvězni? Tak to asi nejsi pure černoch, more! A pokud jsi opravdu bohatý, tak si najdi svého černocha, jež ti vilu včetně pozemku překope na loch a příprava může začít! 65% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to taková klasická současná komedie. Celkem dobrý nápad, hodně ksichtění se a přehrávání, což se v případě Ferrella a Harta v podstatě vyžaduje, a nakonec jen takové neuspokojivé sblížení obou postav. Ten potenciál, který zde byl, mi jednoznačně přijde nevyužit, což je podle mě docela pořádný problém. Humorné je to opravdu jen málo. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Scenár a z neho vytvorený film bez väčších nápadov. Dvojica W. Ferrel a K. Hart nie je zlá, ale teraz ich herecká hra nebola príliš presvedčivá. Film s podobnou tematikou s R. Schneiderom bol kedysi mnohonásobne lepší. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

"Myslim, ze vim, kdo zabil 2 Paca" byla jedna z nejtvrdsich hlasek Willa Ferrella ever... :D Spousta povedenych tematickych vtipku, bohuzel i nejaka ta ridsi omacka. Trvalo mi minimalne tretinu filmu, nez pro me spoluprace techto dvou blaznu zacala opravdu fungovat a davat "smysl". Coby fanaticky priznivec Willa Ferrella jsem cekal nepatrne vice. Ale mozna jsem jen nemel kompatibilni naladu na podobne fekalni typ extremni zabavy. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)
  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama