Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh zachycuje život psychologa (Adrien Brody), v jehož životě zavládne značný chaos, když zjistí, že všichni z jeho pacientů jsou ve skutečnosti duchové lidí, kteří zemřeli při nehodě před dvaceti lety. (Plumb)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som veľmi prekvapený z tak nízkeho tunajšieho hodnotenia tejto skvelej snímky. Jeden z najlepších mysterióznych snímkov posledných rokov. Presne pre toto mám v obľube mysteriózne snímky. To napätie, to neznámo, to tajomno. Adrien Brody úplne skvelá voľba do hlavnej úlohy. Na konci sa snímka pochváli skvelou pointou. Čakajú nás duchárske strašenia aj typické lakačky. Snímka má akoby pekný filter, ktorý snímku viac oživil. Ku všetkých vypätým situáciám sa pridávajú skvelé, napínavé tóny, ktoré pridávajú na strachu. Nezdá sa, že by toto dielo strácalo dych a neobjavujú sa hluché alebo nudné miesta. Veľké prekvapenie. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Petroni si s vyprávěním občas nevěděl rady a napětí i atmosféře zůstal také něco dlužen, ale mě se to i přesto líbilo. Možná i proto, že je to přiznaná šestosmyslová odvozenina a Šestý smysl mám rád. Ale není to jen tím. Adrien Brody sice občas konkuruje Cageovi v počtu psích pohledů, ale i tak mě tady celkem bavil, protože k jeho depresivnímu psychologovi se ten ublížený výraz hodí. A špatní nebyli ani herci ve vedlejších rolích na čele se Samem Neilem. Pak jsou tu poměrně slušně strašící duchové a i když bude řada lidí prohlašovat něco o laciných lekačkách, tak na mě fungovaly. No a nakonec se film může blýsknout relativně překvapivou pointou a to se v rámci žánru počítá dvojnásob. Spokojenost. 70% ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Backtrack je u mě na rozhraní mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Nevím proč má tak nízké hodnocení. A. Brody je úchvatný, a tenhle film měl naprosto všechno v sobě. Viděli jste drama, thriller, detektivní zápletku, mysteriózno. Mě trochu zaskočil ten přehnanej konec, kterej celou tu pevnou stavbu trochu narušil, ale bez ténhle chybky opravdu dobrá práce. Nenudila jsem se ani minutu. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý nápad, který není rozhodně dotažen k dokonalosti, ale Adrien Brody a Sam Neill jsou natolik dobrými herci, že s nimi celou cestu projdete a budete možná i překvapeni tím, jak to skončí. Díky tomu, že je to psychologický thriller, to funguje mnohem lépe než něco ve stylu "Mlčení jehňátek". Vše je zde jen naznačeno, což stačí. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Toto snad není spoiler a pokud ano, tak menší než ten v obsahu: Jenom naprostý kretén si odloží kolo na používané kolejiště (což se dá poznat podle množství rzi). Už jenom kvůli tomuto kreténismu bych hrdinovi přála, ať ho straší celý pražský Židovský hřbitov a po šichtě ať zabloudí do gay baru. Ve filmu je hned několik zvratů a jejich dávkování se povedlo. Nebýt zbytečných lekaček, dala bych 5/5 za povedenou duchařinu. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama