Reklama

Reklama

Allyson a její kamarádky se rozhodnou, že si udělají večer samy pro sebe - zábavný večer plný povídání a dobrého jídla. K tomu potřebují jen spolehlivé manžele, kteří by dokázali pár hodin pohlídat děti. Co by se mohlo pokazit?
Allyson (Sarah Drewová) a její kamarádky se jednoho dne rozhodnou, že si udělají večer jen samy pro sebe - zábavný večer plný příjemné, nevázané konverzace a dobrého jídla, které nebudou muset rychle sníst. K uskutečnění této myšlenky potřebují jen spolehlivé manžele, kteří by se dokázali alespoň na několik hodin postarat o děti. Co by se mohlo pokazit? (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (46)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to špatný film, o tom žádná, ale tak nějak se to dalo čekat. Ten potenciál názvu je absolutně nevyužit, protože se prostě film soustředí na něco jiného než na tu dámskou jízdu. Co mě potěšilo, to je přítomnost Seana Astina, za kterého jsem rád v každé roli. Ten hobit mi prostě přirostl k srdci a já doufám, že ho zase sem tam uvidím se Sandlerem. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Filmy, které něco slibují a nenaplní, to mají zákonitě těžké. Mámy na tahy selhávají v tom nejdůležitějším - vůbec nebaví. Jsou nenápadité, nevtipné, banální a strašně snadno zapomenutelné. Nejsou špatné tak, že by provokovaly nebo vás rozčílily, jednoduše nudí. Sarah Drew mi bylo tak trochu líto, protože není špatná herečka, ale tady nebylo o co se opřít. Celkový dojem: 25 %. ()

Reklama

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Snad tu zas nebudou zbytečný komenty pitomců, co si budou stěžovat na uječenost. Vzhledem k tématu filmu to snad můžete čekat!!! Jinak film nic moc.. no zase tolik neurazí ... jen varování pro ty, kteří zrovna nemusí poslouchat ty křesťanský kydy určený typické americké střední vrstvě. Pár se jich tam vyskytlo. Vtipnost se má zřejmě skrývat za neschopností otců jeden večer nahradit na tah vyrazící si matky. No těm se večer taky vůbec nevyvede a o tom tento film je ... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o podprůměrných blbkách. Sarah Drew je sice sympatická, ale ženská píšící si svůj blog a přemýšlející neustále nad tím, proč je tak nešťastná, když má muže svých snů (Samvěda Křepelku) a skvělé děti, to není zrovna ideál ženské postavy. Film je to v podstatě depresivní, jelikož ukazuje, že ženská je vždycky nešťastná a vždycky chce zrovna to, co nemá. No a když to má, tak už chce samozřejmě něco jiného. Vždycky se najde důvod, proč dělat blbou fňuknu a sdílet to na blogu. ()

secko 

všechny recenze uživatele

Film postavený pro amíky. Hlavní je rodina plus křesťanství a příběh už může být jakýkoliv. V tomto případě uječená neurotická zrzka vyrazí s kámoškama na pařbu. Před tím ona i její společnice svěří své děti manželům a může se jít pařit. Popisovat dál děj u těchto komedií nemá smysl. Hromada nesmyslných rádoby vtipných náhod dovede všechny na policejní stanici, kde si všichni pobrečí a řeknou si jak hrozné mámy jsou. To by nebyl amrický film aby vše dobře nedopadlo a proto jim pámbůh poslal do cesty dvoumetrového potetovaného týpka, který nakonec řekne neurotické zrzce pár vět o ježíši a vše je vyřešeno. V této chvíli je vše řetězovou reakcí napraveno a všichni jsou zas o něco šťastnější. Bez jakýchkoliv výčitek přihazuji toto béčko na hromadu mezi komediální béčka ostatní. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama