Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Watson je právnička zaměřená na svou kariéru více než na svůj osobní život. Její kolega Robert Morgan ji radí, aby naslouchala také někdy ostatním. Když se při vánočních nákupech Elizabeth potká se Santovým pomocníkem, který ji obdaruje zázračnou broží, začne naslouchat ostatním a stane se z ní dobrý člověk. S Robertem se do sebe zamilují a políbí se. Co se ale stane až brož ze své hrudi zase sundá? (Universal Channel)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorsich vianocnych filmov ..... som vedel uz pri registracii na csfd, ze filmovemu hnoju sa nebude dat vyhnut . 5 % ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Kterak skřítek od Santa Clause přivedl svéráznou a krajně nesympatickou Elizabeth pomocí kouzelné brože k dobromyslnosti. Zoufale kýčovitá televizní vánoční pohádka pro dospělé, samozřejmě s romantickým nádechem za použití klasické romantické šablony, pro kterou byl zcela jednoduše převzat námět z vysokorozpočtového snímku Po čem ženy touží. Ten byl jen kosmeticky upraven do vánoční pohody a se zaměřením na ženskou hlavní hrdinku. Je to film, který se ničím nevymaňuje z předlouhé řady podobně atmosféricky laděných snímků, u kterých se nad dějem nemusí přemýšlet. I když, jedna nemalá výtka by tu byla. Nebýt jakéhosi Santa Clause na ulici vybírající peníze na dětský domov, či na co, a onoho skřítka, vůbec by se nedalo poznat, že se příběh odehrává právě v době vánočního času. Dějová linka je zaměřena jen na snahu získat zakázku v reklamní firmě a to je vše. Na vánoční film tedy poměrně málo. Snímek tedy jen pro hospodyňky zmožené domácími pracemi chtíc si krapet alespoň u nějakého filmu nerušeně oddychnout. Jinak skutečně není o co stát. ()

Reklama

Reklama