Reklama

Reklama

V roce 2047 proti sobě stojí mocné korporace a Organizace, která se snaží zlepšit pozici obyčejných lidí. Příběh vypráví o vojákovi Organizace, který je sestřelen při misi v radioaktivní zóně najít jejich spadlý satelit a smazat data. Je svědkem hromady mrtvol, ale také musí čelit protiakci vůči své osobě. Podporuje ho tajemná dívka Tuag, která je možná jen jeho výmysl, ale v boji mu zdatně pomáhá. (honajz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, že je to film, který stojí za prd, ale tak to se tak nějak dalo čekat. Sci-fi béčko, které překvapí zajímavými jmény, interiérovými scénami s panoramatickými sci-fi záběry, v kterých se plácá celkem podřadný příběh. Ale jo, mě tohle sedlo a na ten průměr si to sáhne prostě jen tím, že si to na nic nehraje. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Přehlídka známejch ksichtů v italským béčku? To se musí vidět! Madsen s obarvenýma vlasama, Hauer po protestní hladovce, Glover po operaci hlasivek a Hannahová po zpackaný plastice. Jedinej kdo vypadá v kondici je Stephen Baldwin. Na podobnej no budget film je to natočený obstojně a má to i v rámci možností pěknou digitální kameru. Bohužel je to srašná nuda. Navíc je to celkově dost nesourodej celek. Zatímco se scény s Baldwinem berou smrtelně vážně, scény s Haurem a Hannahovou zase vypadají jako ze sitcomu. Proč tomu tak je mi hlava nebere. Na béčkovej brak to v jednotlivostech ujde, jako celek to bohužel moc nefunguje. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno. Tak jak už je vidno, tak některý postarší zapadající béčkový hvězdy, musí asi opravdu brát všechno co je po ruce, Tady se jich sešlo hned několik. I když zase až takovej velkej shit tenhle film není. Spíš hodně lacině vypadající sci-fi z občasnou akcí. Za moc to jako celek nestojí, ale nijak extra ani neurazí.40% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Taková magnuskovina - vezmu starší a dnes již málo placené herce, kteří ale kdysi byli slavní, a za pár šupů ve třech místnostech a jedné továrně s nimi natočím za pár dní sci-fi. Tedy, sci-fi to není, i když se to odehrává v roce 2047 a voják Organizace musí v území zamořeném radioaktivitou najít a zničit spadlý satelit a jeho data. Do továrny přijíždějí nepřátelé a věřte tomu, nebo ne, za 40 minut nejsou schopni vojáka zneškodnit. Dokonce ani drsný Madsen. Žel, Rutger Hauer vypadá, že by potřeboval spíše kolečkové křeslo, a Daryl Hanna nenaučili alespoň jeden kop s otočkou, aby bylo jasné, že je taky vojanda. A pak je tu ještě Tuag, a to kdoví, co je zač. Laciné kulisy, v nichž se jen mele a kecá, ale nic neděje, akce pomálu, a když, tak docela mizerně natočená (třeba výstřel z pistole, který ženskou jen škrábne na rameni, se opakuje pětkrát, ale výstřel následný, smrtící, je jen jednou a ještě zboku). Navíc chvílemi se film snaží být vtipný při slovních přestřelkách Hannah a Hauera, ale je to spíše trapný humor. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama