Reklama

Reklama

Bewakoofiyaan

  • Indie बेवकूफियॅन
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mohid Chadha byl konečně povýšen, a tak se rozhodl požádat svou přítelkyni Mayeru o ruku. Ta samozřejmě nadšeně souhlasila. Ale jako větší problém se ukáže získat souhlas se svatbou od jejího otce, který by si pro svou milovanou dceru představoval úplně někoho jiného. Mayerin otec začne s šetřením, hledá veškeré potřebné informace o Mohidovi, aby zjistil, zda je pro Mayeru dobrý. Jenže krátce nato Mohid přijde o práci a pár se všemožně snaží, aby na to otec nepřišel, protože to by byl konec. (andiek05)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Trošku nudný, hudobne absolútne nevydarený, najlepší bol Rishi Kapoor v roli otca, ktorý sa snaží zbaviť nechceného nápadníka svojej dcéra až tak úspešne, že si ho nakoniec obľúbi a potom ako sa mladá dvojica rozháda, sa ich snaží dať zase dohromady. Sonam, je krásna, ale chýba jej živelnosť, preto potrebuje vo filmoch partnerov, ktorý to vyvážia a to sa žiaľ tohto filmu netýka Ayushmann Khurrana je rovnako priveľmi vážny a neživelný typ a preto film nakoniec vyznie pomerne nemastno neslano. Boli okamihy keď sa niečo zaujímavé dialo, ale väčšina filmu za veľa nestála. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nikdo není příliš sympatický. Dívka rozmazlená, kluk nesoběstačný a tatík pekelný vlezoň. Styl humoru ve formě přehrávání a nadsazování situací mi nesedl - ono to někdy funguje, ale tady to nebylo dostatečně praštěné. Děj natahovaný a bylo mi vlastně ukradené, jak to nakonec dopadne. SHRNUTÍ: I tchán může být někdy strašlivý. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele

ČEKAL jsem asi něco jiného , do půlky slabé , pak nějaká jakás takás myšlenka ,, ale žádná sláva . A mladá dívčina mlela pantem , jak o závod .. tohle by jste asi doma nechtěli . Rovněž budoucí tchán , napůl magor ,, fakticky slabota .... ACH JOO . ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ústrednou zápletkou síce dosť podobné ako Meet the Parents (Fotr je lotr), ale našťastie to nebola len nejaká lacná kópia. Tvorcovia si dali záležať, aby v tom bol viac ako len konfliktný trojuholník Mohit, V.K. a Meyera, ale ďalším významným činiteľom celého príbehu boli aj peniaze, ktoré napokon výrazne zakolísali aj s na prvý pohľad stabilnou Láskou. Pekne tu bolo načrtnuté ako kvôli peniazom dokážu vzniknúť zbytočné hádky, ktoré oslabia medziľudské vzťahy, a to je naozaj smutné (obzvlášť keď to často sledujem aj v reálnom živote). A práve za toto obohatenie dejovej línie prihadzujem o hviezdičku navyše, takže napokon sú to nadpriemerné 4*. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Dá se říci, že hlavní linie je stejná jako u amerického filmu Fotr je lotr, tedy snaha Mohita (nápadníka), aby se zalíbil budoucímu tchánovi a dostal "souhlas" ke sňatku s Mayerou. Ale zde to není bráno pouze jako komedie, ale zahrnuje i vážnější téma, tj. jak se dva dokážou přenést přes to, když jeden z nich přijde dlouhodobě o práci, a jak moc mohou peníze ovlivnit jejich vztah. Myslím si, že právě tento pohled je na tom to nejzajímavější a i to zpracování se mi moc líbilo. ()

Reklama

Reklama