Reklama

Reklama

Naturalist, The

Krátkometrážní / Drama / Romantický / Sci-Fi
USA, 2012, 12 min

Režie:

Connor Hurley

Scénář:

Connor Hurley

Obsahy(1)

U homosexuálne orientovaných ľudí takmer vždy prídu v istom momente pochybnosti. Práve na tieto sa zameriava tento film zasadený do budúcnosti, v ktorej muž dostane možnosť zmeniť svoju orientáciu pomocou genetickej úpravy. Ako sa nakoniec rozhodne? (Marek1991)

Recenze (3)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Homosexualita a genetická modifikácia sú dve veľmi kontroverzné témy ohľadom kresťanstva, no nielen jeho a tak neviem ako sa k tomu postaviť, každopádne nech už je správne čokoľvek, tak je to film k zamysleniu, aj keď približne 12 minút nudy, kde sa do témy hlbšie nepoložili, iba ju načrtli a jednoducho vyriešili, či už správne, to neviem posúdiť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je zvláštní snímek. Ani ne tak proto, že je o homosexualitě a pochybách, ale spíš v tom smyslu, jak je podaný. Jedná se o snímek depresivní, se sci-fi prvky a velmi pomalým vyprávěním, kdy často jde o dojem než o obsah. Ale proč ne. Nudné to není, jen je třeba do snímku trochu proniknout. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pod slupkou tohoto kraťasu je snad i "něco" víc, ale celkově nereálný příběh a jen průměrná kvalita všeho mě asi nepřinutí, abych se na film podíval znovu, ale kdoví ... 5554 ()

Reklama

Reklama