Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Neviem čo sa stalo, ale zo sympaťáka Paula Blarta sa v druhom diely stal čistý dement čo sa v každej situácii chová ako totálny idiot bez kúska sebareflexie. Zápletka s hotelovými lupičmi je tiež extrémne slabá a nezaujímavá. Nevtipná trapárna v ktorej ma pobavila len jedna scéna (bitka na chodbe v ktorej ochrankári úplne náhodným spôsobom vytĺkli bandu zloduchov). 3/10 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Securiťák Paul Bart se vrací v příjemné komedii nesoucí se ve stejném duchu jako předchozí snímek. Jen s jediným rozdílem. Ubylo romantizmu a snění. Minule to skončilo svatbou, zde se začíná zprávou o rozvodu. A tak je koncepce příběhu naprosto stejná, což na kvalitě neubralo, ale ani nepřidalo. Spousta humorných scén a ke konci trochu té akčnosti. Nic víc, nic míň. K víkendovému odpočinku se tento snímek však naprosto hodí. Pobaví a to je hlavní. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

První Policajt ze sámošky je obyčejná průměrná, přesto ale docela sympatická komedie, jejíž největší předností byl samotný Paul Blart, respektive jeho představitel Kevin James, a také hned několik povedených vtipných scén. Policajt ze sámošky 2 je v tomto ohledu víceméně stejný, opět zde řádí především sympaťák Kevin James, film má odlehčenou atmosféru a na nic velkého si nehraje. Bohužel je ale také mnohem hloupější, chybí mu větší tah na branku, ohledně humoru nepřichází absolutně s něčím novým, většinu času jen sází na jistotu a recykluje jedničku, až je to místy docela trapné. Chtělo by se napsat, že je to zkrátka klasická dvojka se vším všudy. Najde se pár podařených fórů, jinak je to ale těžce o ničem. Zbytečné pokračování. 3/10. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $70,958,439Tržby Celosvetovo $107,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ problém pokračovaní, ktoré čerpá z toho čo horko ťažko fungovalo v predošlom diely, zopár podarených frkov ale ako celok zas len zlátanina bez riadnej šťavy /40%/ ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo útrpčo.Neskutečně trapná píčovina s děsnym K.Jamesem,kterej je tady na pěst,a když se k tomu přidá i jeho dcera,kterou búhví kde vykopali,je vopravdu dost velkej problém tohle dokoukat.Spousta idiotskejch scén při kterejch sem se jen útrpně šklebil,nic jinýho dělat nešlo.42% je trága.20%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)
  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama