Reklama

Reklama

Jigsaw

  • Česko Příchozí (více)
Trailer 1

VOD (1)

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (376)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se ještě z posledních sil pokusili něco vyždímat ze skoro mrtvé série a vznikl z toho úplně zbytečný kousek, který opět recykluje mnohokrát viděné a snaží se šokovat brutálními způsoby umírání. To všechno bavilo jednou, dvakrát, možná třikrát, ale nejde to pořád dokola. Závěrečná pointa neuvěřitelně trapná. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nový saw neprináša do série žiadne veľké prekvapenie, ale zároveň nerobí predošlým častiam žiadnu hanbu. Prakticky mohol skončiť prvým či druhým dielom. Odvtedy ide stále o recykláciu starého známeho. Bolo to O.K., nič viac. Záverečné rozuzlenie prekvapilo, i keď mohlo byť odhalované postupne, s väčšou gradáciou. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jeden z dílů, který hraje spíše na dějovou linii a na flashbacky, než na samotné hry a pasti. Když se to tak veme, tak hra je zde jen jedna, která je už v traileru. Trochu škoda, že se neodpoví na otázky ohledně Gordona a tak podobně z dílu 7, ale věřím, že tvůrci si to nechávají na další díl(y). Za mě silné 4 hvězdy, protože děj fakt propracovaný, konec nepředvídatelný a dechberoucí, ostatně jako celý film, kdy vás drží už od začátku v napětí. Jde vidět, že tahle série má co nabídnout i nadále a lidi, co hodnotí pod 2/3 hvězdy, nejspíš netuší, o čem série saw je... Už jenom to, slyšet po tolika letech znělku SAWu a vidět další díl, je pecka pro všechny fanoušky. Jinak oproti předešlým dílům je tenhle natočený "novějším stylem", záběry kamer jsou prostě jiné, než byly v předchozích dílech, ale to je spíše větší plus. A flashbacky opět nezklamaly, za mě jednoznačně tip do kina. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vizuál prvý krát od jednotky vyzerá sviežo a nie ako direct-to-dvd pokračovanie. Scenár je síce uhladenejší a prehľadnejší ako predošlé pokračovania, ktoré vždy pokračovali, kde skončil diel predtým, stále je to ale o tom istom a tú záverečnú vysvetľovačku sme v menších obmenách videli už minimálne tri krát. Za mňa je celá séria azda s výnimkou jednotky iba zbytočným torture pornom a nechápem, ako si čosi také získalo takú popularitu. Som zvedavý, čo nám o tom o 20 rokov povedia sociológovia a filmoví vedci. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Moja krvavá púť skončila u SAW 3, pretože veľká nekvalita ma odradila od ďalšej ždímačky. A že ich ešte bolo. Uplynulo teda viac ako 10 rokov od mojej poslednej skúsenosti, zároveň v rámci príbehového času viac ako 10 rokov od smrti muža menom Jigsaw. A tak som sa rozhodol toto neguľaté výročie osláviť štýlovo. Pozrel som si nepriznaný reštart série, prequel a sequel v jednom, či ako to nazvať. A urobil som dobre. Dostal som neblbý príbeh plný všetkého, čím prvý SAW očaril svet. Všetko v tej správnej podobne a s tým správnym dávkovaním. Na moje prekvapenie musím konštatovať, že JIGSAW je po prvom SAW najlepším dielom série (čo sa teda týka mnou videných, ale nepredpokladám, že by 4, 5, 6, 7 mali/mohli nejako zásadne miešať karty). ()

Galerie (118)

Zajímavosti (14)

  • Prvý film zo série Saw, ktorý je natáčaný viac ako jedným režisérom. V tomto prípade sa oň postarali identické dvojčatá Michael Spierig a Peter Spierig. Rovnako prvý film čo nesie v názve celé meno Jigsaw (doposiaľ len Saw) a prvé pokračovanie, čo prichádza s viac než ročnou odmlkou. (Lucasion)
  • Dlouhá odmlka od posledního dílu byla údajně zapříčiněná scenáristy, kteří potřebovali čas na vytvoření kvalitního scénáře. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 25. října 2017 v Moskvě. (Varan)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Reklama

Reklama