Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (290)

mortak 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za Michelle, která je pořád krásná a sexy. Ten zbytek, no, možná jsem to nepochopil, a jde o kombinaci absurdního humoru (krém proti žralokům, vraždy jako nehoda) s romantickou komedií (první polovina filmu s Albou), okořeněnou trochou CGI-made akčních scén. Ale pokud tohle myslel scénárista vážně.... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani první Mechanik nebyl bůhvíjak úžasnou podívanou, ale podobnými akčními kousky většinou nepohrdám – celkem slušně se u nich relaxuje. Navíc mám pro J. Albu docela slabost (taky bych se s ní klidně válel na pláži) a Jason Statham mi rovněž vůbec nevadí. I v tomto pokračování se dočkáme několika zajímavých „nehod“ – vražd – a změna lokací, v nichž se nacházeli jednotlivé cíle, byla jen a jen dobře. Dočkáme se i několika povedených soubojů / přestřelek – takže se přikláním k průměrnému ohodnocení. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že z prvního dílu si pamatuju úplnou tužku, snad jen, že tam hrál Ben Foster. Do toho druhého jsem vstoupil střízlivě, nic moc jsem neočekával, snad kromě standardní stathamovky, jehož subžánr jsem si hlavně v minulosti poměrně oblíbil. Faktem je, že druhej Mechanik je celoplošná old school záležitost v novém hávu se všemi možnými klišé, která však šlape od začátku skoro až do konce konstantním přísunem akce, která je hezky po Stathamovsku svižná, líbivá a dá vám snadno zapomenout, že kdy nějaký první díl vůbec byl...7/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O dvě třídy lepší jak původní Mechanic, zejména díky lepšímu příběhu a konečně i postavám, na kterých divákovi záleží. Místo divného Fostera je tu stále velmi pěkná Jessica Alba, která navíc i velice solidně hraje. Akce je více, prostředí je rozmanitější a Tommy Lee Jones v roli bohémského gangsty to v závěru děsně rozsekává. Pořád nic extra objevného, ale tentokrát už nenudící akční zábava. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem příliš nečekal, ale jsem mile překvapen jak solidní to bylo. Za mne jedna z nejlepších Stathamových sólovek a první díl sequel převálcoval levou zadní. Akce je velmi slušná, bitky surové a přehledné, Jessica Alba je nádherná, způsob provedení vražd byl parádní zaujala mne nejen inteligentní příprava, ale i samotné provedení nepůsobilo hloupě a okoukaně, vůbec bych se nebránil více takovým úkolům, to bych o páté hvězdě ani neváhal. Taková náplast za Hitmana. Statham je stále ve formě.80% ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)
  • Arthur Bishop (Jason Statham) nosí hodinky Omega Speedmaster Professional a IWC Aquatimer Automatic 2000. (Liqid)

Reklama

Reklama