Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (290)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Holé věty, holá Stathamova hlava, tradičně ne zcela holá Alba a holý fakt, že by si Gansel zasloužil pár ran holí (především za thajskou pasáž evokující azurovou hrůzu Into the Blue). Když druhý nejromantičtější světový mechanik po Béďovi Hudečkovi začne divoce putovat po atraktivních lokacích a pod pláštíkem ochránce křehkých dívek se snaží získat zpět hodinky po tátovi, objeví se spousta nechtěně legračních momentů, nicméně solidně natočená akce a sám britský reprezentant ve skocích do vody udrží diváckou bdělost. Apropo, měl si je schovat na stejné místo jako kdysi přítel otce Butche Coolidge kapitán Koons. Tam by byly v naprostém bezpečí, neboť Jasonův zadek nikdy nikdo nenakope.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tak tohle se nepovedlo...jednička byla celkem fajn,ale tohle je amaterismus první třídy.Dialogy šustí papírem až běda,akční scény které stojí za to byly v traileru,zbytek je celkem bída.Jako komedie by to asi fungovalo mnohem líp,protože spoustu věcí tady by zapadlo spíš do parodie typu Bláznivé střely.Nemluvě o tom,že logika jakkoliv v akčních filmech nikdy nehrála prim tady dostává na prdel mnohonásobně.Stathama je mi líto...40% ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Omezím se pouze na drobnou úpravu Enšpíglovy poslední noticky: ...ale hlavní je ta akce, a ta je vymaštěná. Viděno na větší krabičce od zápalek o úhlopříčce 120 cm v HD kvalitě (1920 x 1080), stažnej bůh neví, kde jsem k tomu přišel a žádnej rozhodoně ani budget nestrádal! Čumej, čumej! Jo a miluju film. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nový Mechanik zabiják mě docela zklamal. Jednička byla svižná, měla dost dobrý děj a také chování postav, ale u dvojky jde vše stranou. Dočkal jsem se sice dost akčních sekvencí, ale zpracování bylo dost chabé (což je zajímavé, neboť u filmu s rozpočtem 40 milionů dolarů bych očekával daleko lepší výsledek). Kromě Stathama s Jonesem jsou i herecké výkony slaboučké, taková Jessica Alba zahrála, až mě z toho na konci rozbolely oči. Příběh nebyl vymyšlený špatně, ale realizování už bohužel ano. Mnohokrát jsem se musel u filmu zasmát, co jsem to právě viděl za ujetou nelogičnost, protože s takovými situacemi se zde potkáte na každém kroku. Několik věcí bych zařadil do kolonky nápaditých (například scéna s visutým bazénem na mrakodrapu), ale jinak film na diváka házel jedno klišé za druhým, až do momentu, že jste to nemohli přehlížet. Od podprůměru to zachránilo charisma Stathama doplněné českým dabingem Schwarze, dále i Jones a pár zajímavých situací. Na druhou stranu filmu podráží nohy příběh na vedlejší koleji, výkony vedlejších herců a nikterak úžasné technické zpracování. Za mě dávám 55 % ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Áčkově se tvářící béčko, které si vás absolutně ničím nezíská. A to ještě navíc většina těch super áčkových scén byla už v traileru. Akce není špatná, Statham se snaží, ale stupidní scénář ani řadu nelogičností nemůže nijak zachránit. Tommy Lee potěší, ale všeho všudy je ve filmu jen pár minut - zřejmě nějaký nový trend. O třídu horší než jednička a o dvě třídy slabší než většina stathamovek. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Skladba, ktorú si prehráva Arthur Bishop (Jason Statham) na LP platni, je "Suffocation Blues" od skupiny Black Pistol Fire. (Laslo)
  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)

Reklama

Reklama