Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (290)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Reklama na cestování. Novodobý Willy Fog se přemisťuje rychleji než Mrázek v brankovišti, není pro něj problém skočit v Maďarsku do jezera a na dvě tempa doplavat před operu v Sydney. V podstatě se zavřela možnost natočit trojku, protože kde v tomhle díle Jasoň nebyl? Víceméně bez výhrad, jen kdyby ošacení filmu bylo stejně sexy jako Albumová v bikinách. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Naprostá antiteze současného akčního filmu, jejíž bezbřehá jalovost mě upřímně bavila každým záběrem. Katastrofální zápletka, strašným způsobem se pohánějící kupředu pomocí dialogů, které málokdy překlenou pragmatickou hranici "Are you OK?" "They hit me." "Shit.", neuvěřitelně mizerné digitální triky a nahoněné tvrďáctví Jasona Stathama, jehož hlas zanechává na kůži zhmožděniny, vytváří dohromady líbezně brakovou podívanou, na kterou ihned zapomenete. Po zjištění, že to stálo 40 mega jsem byl ještě víc štěstím bez sebe, protože takhle nezvládnutou práci s rozpočtem je třeba si hýčkat. Rozmlžené Rio už nikdy ze snů nedostanu. U ostatních destinací jsem se bavil už jen tím, že jsem odpočítával na jakej rank by danou misi odehrál Stathamův Mechanik v Hitmanovi. Úplně jsem cítil, jak mi měkne mozek. Víc! ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Souhrou různých náhod se mi film velice líbil. Zrovna jsem se vrátil od moře, po dlouhodobé absenci filmů jsem pustil tv a aniž bych věděl co běží , zaujaly mě prvotní velmi krásné záběry Ria. Nejprv jsem si myslel, že je to nějaký vynikající dokumentární film než začali titulky z kterých jsem se dověděl, že tam hraje má oblíbená herečka Jessica Alba, která i na svůj pokročilejší věk je neskutečně krásná. Překrásné záběry Ria, Thajska, Sydney a hlavně Jessiky udrželi mou pozornost až do konce, což byl asi záměr tvůrců, jinak by se dal film hodnotit i jako odpad, přes spoustu nesmyslů, klišé a předvidatelnosti, ale já měl zrovna po velmi vydařené dovolené perfektně vyčištěnou hlavu zbavenou stresu , blbé nálady z našeho hnusného počasí, dobře naladěn, tak jsem se nesmírně bavil. Prostě vypnout mozek, nehledat chyby, přistoupit na hru a bavit se. Možná, kdybych se nevrátil z úžasné dovči ve skvělé náladě a viděl to za jiných okolností, hodnotil bych méně, těžko říct. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda s obsazením Albi, pač nebýt té její směšné úvodní scénky a vlastně celkově jejího vstupu do děje akčňáku, dám pět hvězd! Pro mě mnohem lepší zážitek než u jedničky. Jason je nekompromisní, mnohem nasranější a drsnější než jak jsme si ho pamatovali... Akční scénky nadupaný! Myslím si, že dnešní mladí kluci, kteří v sobě mají ještě něco málo z té naší osmdesatkové devadesátkové krve musí slintat blahem, stejně jako já tenkrát u pecek Van Damma, pač já si mechanikovo vzkříšení vychutnal podobně třeba jako kdysi Dvojitý zásah! Obrovská spokojenost, jen trochu smíchu za Jessicu... 80% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $21,218,403Tržby Celosvetovo $125,729,635Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,282,818Tržby za predaj DVD v USA $5,799,864║ Možno zo začiatku to tak nevypadá ale nakoniec sa to rozbehne do dobrých akčných obrátiek, či že v rámci akcie to poteší oči. Občas príde aj na nejaké tie akrobatické kúsky ako od Ethana Hunta a príbeh neotrávi, čo je hlavné u takýchto akčných výplachoviek. Máme tu hippie Tommy Lee Jonesa, plus je tam Jessica Alba takže nie je o čom. /60%/ ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Kredit režisér druhého natáčecího štábu sdílí Vic Armstrong a Allan Poppleton, který na filmu ještě pracoval jako koordinátor kaskadérů a soubojů. (Rominator)
  • Arthur Bishop (Jason Statham) nosí hodinky Omega Speedmaster Professional a IWC Aquatimer Automatic 2000. (Liqid)

Reklama

Reklama