Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (290)

castor 

všechny recenze uživatele

Ještě ani nezvládal nočník, ale do skautu už Jason Statham chodil. Spolužáci doma hltali pohádky, on na zahradě na čas rozkládal zbraně, četl si o výbušninách, piloval IT schopnosti. Pak se o něj samozřejmě praly prestižní školy, vybíral si a nakonec vystudoval Harvard, Yale i MIT. Prostě tenhle chlapík zvládá všechno. Nyní si užívá v teple, ovšem dívka v nesnázích a vrahoun a bývalý kolega, který má pro našeho starého známého hned tři fušky, ho přivedou zpět do akce. Celé je to taková univerzální látka, která místy zaujme, ale vesměs jede v průměrných kolejích. A hlavně hodně často vůbec nedává smysl. Na scéně máme kromě holohlavého drsoně, svého času sólového nájemného zabijáka s chraplavým hlasem, i Jessicu Albu, kterou by byl hřích nesvléct do plavek/spodního prádla, takže Jessica ukazuje, že pořád strčí do kapsy dvacetileté modelky. Bitky nejsou zlé, ale prostě jen variují to, co jsme viděli jinde (třeba v Kurýrovi). Střihač nebo kameraman měli občas dostat jednu výchovnou, mnohé potencionálně silné scény jednoduše odflákli. Statham naštěstí netloustne, jeho mlčenlivé charisma pořád táhne, když cedí něco ostrého, nepůsobí u toho směšně, když dává ránu, umí to dokonale prodat. A na to, že dialogy mnohdy bolí, jsme si už tak nějak zvykli. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Omezím se pouze na drobnou úpravu Enšpíglovy poslední noticky: ...ale hlavní je ta akce, a ta je vymaštěná. Viděno na větší krabičce od zápalek o úhlopříčce 120 cm v HD kvalitě (1920 x 1080), stažnej bůh neví, kde jsem k tomu přišel a žádnej rozhodoně ani budget nestrádal! Čumej, čumej! Jo a miluju film. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

No tak ako som vkladal nadeje do Denisa Gansela po jeho vybornom filme Die Welle z 2008, tak tento film bola slabota. Stathamovky jaxi netahaju ludi, v kinach film zhorel, prilis vela osobnych subojov, Jessica Alba je sice nadherna, ale sama to herecky nestaci utiahnut. Skoda, dalsie pokracovanie, ktore vyfucalo do prazdna : 40 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PAMATUJ SI, ŽE TO MUSÍ VYPADAT JAKO NEHODA!“… /// Statham během filmu absolvuje několik nemožnejch misí (že by Tomík Crujsů čuměl!). Jsme svědky zkoušky krémíčku proti žralokům, píchací scény stejně dlouhý jako jedný akční, sundání nesundávacích hodinek, spidermanování po mrakodrapu a návštěvy památníku bulharskýho komunismu. Statham je furt akční hrdina! Problém je scénář (kupodivu ne prachy, páč tyhle filmy si na sebe vydělaj. To ví i Troška!) V duchu béčka nezdržuje trapnejma vokecávacíma plkama, ale vyrovná to krávovským dějem s kurevsky upadajícím choreem a režií akčních scén. Jason nastoupil stejnou cestu, jako Segal s van Dammem a nejen příběhem se tak posouvá do Bulharskejch končin. Tohle béčko je totiž duševně slabý i na osmdesátky! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Budoucnost akčního filmu vidím v Bulharsku. 2.) Thx za titule „tkimitkiy a sniperdead“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za Michelle, která je pořád krásná a sexy. Ten zbytek, no, možná jsem to nepochopil, a jde o kombinaci absurdního humoru (krém proti žralokům, vraždy jako nehoda) s romantickou komedií (první polovina filmu s Albou), okořeněnou trochou CGI-made akčních scén. Ale pokud tohle myslel scénárista vážně.... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Kredit režisér druhého natáčecího štábu sdílí Vic Armstrong a Allan Poppleton, který na filmu ještě pracoval jako koordinátor kaskadérů a soubojů. (Rominator)

Reklama

Reklama