Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (290)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Omezím se pouze na drobnou úpravu Enšpíglovy poslední noticky: ...ale hlavní je ta akce, a ta je vymaštěná. Viděno na větší krabičce od zápalek o úhlopříčce 120 cm v HD kvalitě (1920 x 1080), stažnej bůh neví, kde jsem k tomu přišel a žádnej rozhodoně ani budget nestrádal! Čumej, čumej! Jo a miluju film. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že z prvního dílu si pamatuju úplnou tužku, snad jen, že tam hrál Ben Foster. Do toho druhého jsem vstoupil střízlivě, nic moc jsem neočekával, snad kromě standardní stathamovky, jehož subžánr jsem si hlavně v minulosti poměrně oblíbil. Faktem je, že druhej Mechanik je celoplošná old school záležitost v novém hávu se všemi možnými klišé, která však šlape od začátku skoro až do konce konstantním přísunem akce, která je hezky po Stathamovsku svižná, líbivá a dá vám snadno zapomenout, že kdy nějaký první díl vůbec byl...7/10 ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

No tak ako som vkladal nadeje do Denisa Gansela po jeho vybornom filme Die Welle z 2008, tak tento film bola slabota. Stathamovky jaxi netahaju ludi, v kinach film zhorel, prilis vela osobnych subojov, Jessica Alba je sice nadherna, ale sama to herecky nestaci utiahnut. Skoda, dalsie pokracovanie, ktore vyfucalo do prazdna : 40 % ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

V roce 2011 vzniknul film Mechanik zabiják. tento film byl temný, pochmurný a vůbec to nemělo nic společného s tímhle- Mechanik Zabiják: Vzkříšení je totiž jedno klasické béčko. Mechanik Zabiják: Vzkříšení opravdu připomíná staré filmy s Van Dammem nebo Seagelem ale je to tak béčko až je to zábavné. Zábavné jsou sekvence když se Bishop připravuje na vraždění svých cílů. Akce je svižná a zábavná ale z našeho hrdiny se časem stává nesmrtelný člověk který je vždy ve správné situaci vybaven. Ale to je u béček už klišé takže nic nového pod sluncem. A když jsme u toho. Tommy Lee Jones je herec který toho hodně ve svém životě dokázal. Zasloužil by si tedy už jenom důstojné role. Ale tady dostal roli ve které vypadá jako starší hipster. Jo už ani ti starší herci nemají dost důstojnosti. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Souhrou různých náhod se mi film velice líbil. Zrovna jsem se vrátil od moře, po dlouhodobé absenci filmů jsem pustil tv a aniž bych věděl co běží , zaujaly mě prvotní velmi krásné záběry Ria. Nejprv jsem si myslel, že je to nějaký vynikající dokumentární film než začali titulky z kterých jsem se dověděl, že tam hraje má oblíbená herečka Jessica Alba, která i na svůj pokročilejší věk je neskutečně krásná. Překrásné záběry Ria, Thajska, Sydney a hlavně Jessiky udrželi mou pozornost až do konce, což byl asi záměr tvůrců, jinak by se dal film hodnotit i jako odpad, přes spoustu nesmyslů, klišé a předvidatelnosti, ale já měl zrovna po velmi vydařené dovolené perfektně vyčištěnou hlavu zbavenou stresu , blbé nálady z našeho hnusného počasí, dobře naladěn, tak jsem se nesmírně bavil. Prostě vypnout mozek, nehledat chyby, přistoupit na hru a bavit se. Možná, kdybych se nevrátil z úžasné dovči ve skvělé náladě a viděl to za jiných okolností, hodnotil bych méně, těžko říct. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Skladba, ktorú si prehráva Arthur Bishop (Jason Statham) na LP platni, je "Suffocation Blues" od skupiny Black Pistol Fire. (Laslo)
  • Kredit režisér druhého natáčecího štábu sdílí Vic Armstrong a Allan Poppleton, který na filmu ještě pracoval jako koordinátor kaskadérů a soubojů. (Rominator)

Reklama

Reklama