Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (290)

necisty 

všechny recenze uživatele

Prospělo by tomu, kdyby to mělo delší stopáž. Tři zabití, každé na 10 minut? Málo, divák si to nedokáže užít. Když si vzpomenu, že Michael Scofield se z vězení dostával celou první řadu seriálu, tak tohle bylo zbytečně moc osekané. Ale co je vlastně největším kamenem úrazu a pohřbívá tak celkem vyvedené akční scény a herecké kvality všech zúčastněných, že je to zase o tom stejném brdu - zachránit ženskou, do které se zabouchl - nuda! ... GA Cinema ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nový Mechanik zabiják mě docela zklamal. Jednička byla svižná, měla dost dobrý děj a také chování postav, ale u dvojky jde vše stranou. Dočkal jsem se sice dost akčních sekvencí, ale zpracování bylo dost chabé (což je zajímavé, neboť u filmu s rozpočtem 40 milionů dolarů bych očekával daleko lepší výsledek). Kromě Stathama s Jonesem jsou i herecké výkony slaboučké, taková Jessica Alba zahrála, až mě z toho na konci rozbolely oči. Příběh nebyl vymyšlený špatně, ale realizování už bohužel ano. Mnohokrát jsem se musel u filmu zasmát, co jsem to právě viděl za ujetou nelogičnost, protože s takovými situacemi se zde potkáte na každém kroku. Několik věcí bych zařadil do kolonky nápaditých (například scéna s visutým bazénem na mrakodrapu), ale jinak film na diváka házel jedno klišé za druhým, až do momentu, že jste to nemohli přehlížet. Od podprůměru to zachránilo charisma Stathama doplněné českým dabingem Schwarze, dále i Jones a pár zajímavých situací. Na druhou stranu filmu podráží nohy příběh na vedlejší koleji, výkony vedlejších herců a nikterak úžasné technické zpracování. Za mě dávám 55 % ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

MOŽNÉ SPOILERY Hvězdička maximálně za ten bazén. Jinak tedy tak prvoplánová a jalová historka, až by jeden brečel. Miss prsní implantát, která nedokáže zahrát ani překvapení, že chlap, kterého měsíce považovala za mrtvého, náhle stojí před ní, je přitažlivá asi nafukovací panna, ale stejně se do ní nájemný zabiják po jednom tanečku zamiluje, i když ví, že může jít o podraz. Máte ho za chytřejšího a myslíte si, že třeba v těch hodinkách, co jí dal, je aspoň GPSka. Prdlajs. Nemají žádnou roli, jen nás mají přesvědčit, že ji jako fakt miluje. Ouha, běda! Samotné tři )koly děda Vševěda jsou každý zfouknutý za osm minut, takže z toho fakt nemám pocit, že ti lidé byli nějak neskutečně chránění - vše jde lehce jako na drátkách, bez problémů, nic se nezkazí, nikdo si ničeho nevšimne, pohodička. Vážně jsem pořád čekal nějaký twist, třeba, že ta holka hraje na dvě strany, ale ona to fakt byla vojanda, která teď z dobrého srdce pomáhá africkým dětičkám, a nic jiného. Nebo že bude něco s těmi hodinkami, prostě jakýkoliv zvrat - nic nepřišlo. A ani ta akce mne nějak nepotěšila, je hodně nepřehledná. Takže nakonec fakt jedině ten bazén. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak upřímně nechápu co se zase zdejší bandě kverulantské nepozdává. Když Statham konečně po téměř pěti letech nepočítám li jeho účast v Expendables, natočí koukatelnou akční sólovku, tak se tu všichni jenom předhání v tom jak by ji odjebali, ale ok chápu asi ho máte radši v těch pseudo psychologických sračkách typu Crazy Joe nebo Wild card, kde se snaží o jakési dramatické herectví či co... No dobrá jak chcete, tak si to užijte, já si radši užiju pořádnej akčňák. Už ta úvodní sekvence ve stylu Bondovek je naprosto super. Pak to pravda trochu ustrne máme tu nějaký ty kecy a scény z manželkou, ale na rozdíl od jiných tady mám už od Mačety Jessicu docela rád a tak mě nijak nenudili a nesrali. No a v druhý polovině se rozjede napínavej a zajímavej akční film s příjemným rkovým ratingem a spoustou kreativních nápadů. Pravda ten místy trochu zběsilej střih to občas kazí, ale neměl jsem pocit, že by ty akční scény byli nějak extrémně nepřehledné a Tommy Lee Jones byť je tu opět jenom na pár minut působí určitě líp než v Bournovi kde budil dojem starce nad hrobem v posledním tažení, takže já jsem celkem spokojenej, ale to bude asi absencí té věci co se maže na chleba.70% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Omezím se pouze na drobnou úpravu Enšpíglovy poslední noticky: ...ale hlavní je ta akce, a ta je vymaštěná. Viděno na větší krabičce od zápalek o úhlopříčce 120 cm v HD kvalitě (1920 x 1080), stažnej bůh neví, kde jsem k tomu přišel a žádnej rozhodoně ani budget nestrádal! Čumej, čumej! Jo a miluju film. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Kredit režisér druhého natáčecího štábu sdílí Vic Armstrong a Allan Poppleton, který na filmu ještě pracoval jako koordinátor kaskadérů a soubojů. (Rominator)

Reklama

Reklama