Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Disneyho největší hvězdy se představují v novém celovečerním filmu, který se řadí ke klasickým vánočním příběhům. Mickey, Minnie a jejich přátelé Goofy, Donald, Daisy a Pluto společně vzpomínají na lásku, kouzlo a překvapení Vánoc ve třech příbězích plných zázraků. Minnie a Mickey zavzpomínají na rok plný odříkání, kdy se vzdávali všemožných věcí, jen aby jedenkrát mohli uspořádat nezapomenutelné Vánoce. Goofy a Max nám povypráví, jak zažili řadu veselých a převratných událostí - než návštěva skutečného Santy přeměnila jejich Vánoce na nejkouzelnější svátky. Pak se Donaldovi synovci Kulík, Dulík a Bubík vrátí zpět do doby, kdy si přáli, aby byly Vánoce každý den. A vzpomínají, jak se jejich sen obrátil ve směšnou pohromu. Nakonec totiž zjistili, v čem spočívá opravdové kouzlo vánočních svátků. Mickeyho příběh CO SE STALO O VÁNOCÍCH Vám rozhodně přinese rodinnou sváteční pohodu a zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Jedná se o soubor tří povídek s vánoční tematikou a v každé hraje jiná sestava disneyových postaviček. První mě až tak nenadchla, protože se pořád dokola Kulíkovi, Dulíkovi a Bubíkovi opakovaly Vánoce a byli celkem otravní. Druhá mi přišla strašně nevýrazná se slabým scénářem. Goofy se snaží syna přesvědčit o existenci Santa Clause. Sice se tu objevilo několik dojemných chvilek, ale jinak tu bylo až moc pádů, moc nehod a prostě všeho. A poslední příběh o tom, jak si Mickey a Minnie kupovali vánoční dárky a přitom museli řešit problém s nedostatkem financí se mi líbil strašně. Hodnotit tuto minipohádku samostatně, tak jí dám 100*, ale jako celek to tak silné bohužel nebylo. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mickey:Co se stalo o Vánocích je soubor tří pohádek, v kterých vystupují známé i možná pro českého diváka méně známé postavičky studia Walta Disneye. Příběhu jsou přesně naopak, než jsou popsané v obsahu a jejich kvalita je velmi fajn. Pokud tedy jste dítě. Popravdě, dříve bych je ocenil asi i plným hodnocením, ale roky utíkají a má láska ke kresleným pohádkám už také není, co bývala. První příběh parodující film Na hromnice o den více je opravdu hodně fajn, druhý je doslova nuda, jejichž pointa je jasná od první chvíle a do třetice Mickey a jeho přítelkyně. Ti jsou sympatičtí, rozkošní, ale dětští opravdu už moc:(. Jinak bych neměl žádnou výtku, protože příběhy jsou animované klasickou animací opravdu moc pěkné a samotné postavičky prakticky každý zná... ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vtipné a hrejivé. Proste úžasné. Najmä druhý príbeh s Goofym ako starostlivým otcom je skvostný. Trochu zaostáva predvídateľný a preštylizovaný tretí s Mickeym, no napriek tomu je to dokonalá vianočná pecka s dobre vypointovanými vianočnými príbehmi, tak ako sme zvyknutí z komiksov Káčera Donalda a spol. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Unikátní směs tří kratších příběhů, v nichž vystupují ty nejmilovanější postavičky Waltova univerza. Každý z nich nám ukáže kouzlo Vánoc z odlišného úhlu a i jejich poselství se kapku liší. Spojuje je ovšem krásná kreslená animace, magická atmosféra a decentní dávka humoru. O svátcích si člověk nic lepšího ani nemůže přát! 90% ()

boni 

všechny recenze uživatele

To se takhle těšíte na klasický vánoční příběh s tou roztomilou disneyvskou animací starých časů, tedy něco ve stylu Mickeyho vánoční koledy, a dostanete tohle. Alespoň jsem se tedy přesvědčil, že nic spojeného s Waltem a datem vzniku, dotýkajícím se nového milénia nebrat, respektive obloukem se tomu vyhnout. Samozřejmě čest těm výjimkám, jako je například Ledové království. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně v nákupním centru, můžeme vidět několik parodií na únikové metody Indiana Jonese. (Karlsberger)
  • Sklad, ve kterém Minnie pracuje, se jmenuje "Mortimers". Mortimer je jméno, které dříve Walt Disney chtěl dát Mickey Mousovi. (Karlsberger)

Reklama

Reklama