Reklama

Reklama

Naše dovolená a jiné pohromy

  • Velká Británie What We Did on Our Holiday (více)
Trailer 2

Doug (David Tennant) a Abi (Rosamund Pike) vyrazí s dětmi na rodinnou dovolenou. Jenže děti ve společnosti dalších příbuzných nechtěně prozrazují jedno rodinné tajemství za druhým. Nezastaví se ani před vyloženě intimními podrobnostmi ze života rodičů. Rychle začíná být jasné, že když jde o zachování toho největšího tajemství ze všech, vlastní potomci jsou ti poslední, komu se dá věřit. Jak se s tím vyrovná zbytek rodiny? A kdy už bude téhle rodinné pohromy konec? (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (94)

Natascha 

všechny recenze uživatele

Feel-good film. I přes poněkud morbidní zápletku vtipnými dialogy nacpaný pohodový snímek (byť v závěru trochu naivní), v němž se pozná mnohá rodina. Kočkování Pike s Tennantem a jejich dětmi je suverénně to nejlepší, co nabízí. Děcka jsou ve filmech většinou na facku, zdejší ústřední trio je ale sympatické, hraje dobře a opravdu baví (zvláště malá Jess a její záliba v šutrech). A ta skotská příroda! Ideální film na nedělní odpoledne, přestože jsem se na něj dívala v pátek v noci. ()

Camus 

všechny recenze uživatele

Dobrá situační komedie, do které někdo neumětelsky namíchal žvásty o životě a rodinnou linku, která asi měla působit dramaticky. Děj filmu je naprosto nefunkční a závěr asi vznikl tak, že si někdo řekl "už to má 80 minut a stejně nevíme, co s tím dělat dál, tak budeme předstírat, že se všichni napravili a skončíme to". Komediální frky za 4*, ale za ten hrozný děj a laciný televizní look musím s hodnocením mnohem níž. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Herci výborní, skotská krajina čarokrásná, zápletka správně morbidní (na to, že je to ve své podstatě rodinný film), ovšem kde to skřípe, je scénář- humor vyšumí do ztracena, vlastně jako celej tenhle film. Jenže co naplat, Tennanta a Pike v jednom filmu už asi hodně dlouho neuvidím (jestli vůbec kdy), takže i kdybych sebevíc chtěl, tak tenhle snímek odstřelit nedokážu, byť je to kravinka. Ovšem oba výše zmíněné herce tu lehce válcuje Billy Connolly aneb sympaťák roku. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trošku více. Bylo to takové příjemné, rychle to ubíhalo, občas se člověk zasmál či pousmál, občas zamyslel. Ale chybělo tomu něco navíc, něco, co by vstoupilo výrazněji do paměti a film posunulo do jiné sféry hodnocení. Výborný výkon podali dětští herci, hráli výtečně. Ostatní hráli tak nějak normálně. Myslím, že námět měl potenciál, ale zpracování nebylo úplně nejlepší. Taková pohodová jednohubka, která nenadchne, ale ani neurazí. Howgh! ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, co tímhle chtěl básník říci. Bohužel bez větších spoilerů by nešlo úplně vysvětlit proč mě to celé bytostně štvalo. Jde o hlavní premisu, o to dětské ''tajemství'' a další úplně absurdní chování všech zúčastněných. Narvch absolutně divný cast, který sice na papíře vypadá slušně, ale dohromady vůbec nefunguje. Tohle pro mě není feelgood komedie. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama