Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miranda (Rosamund Pike) má o svém životě jasnou představu. Živí se jako zdravotní sestra a ve volném čase se odreagovává u pečení dortů, kde se rovněž projevuje její perfekcionismus. Po silném traumatizujícím zážitku je ale její bezproblémový svět náhle roztříštěn a musí se nějakým způsobem vyrovnat s následky. Každý to ovšem děláme po svém... (Krouťák)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (43)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Rosamund Pike je zase kočka, co se nebojí vystrčit drápky, mňau. Bohužel Return to sender je pro mě spíš televizním filmem s nevelkými ambicemi a ač je motiv znásilnění silný, zde je to pouze takový startér. Nakopne, zavrčí a... zhasne. Čekala jsem větší psycho, víc krve a víc zneklidňujících otázek. Navíc ve scéně, kdy chlapík leží na posteli má v jednotlivých záběrech střídavě bílé a tmavě šedé ponožky. Možná maličkost, ale zamrzí. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

Rosamunda předvedla excelentní výkon ve filmu, který je sice draždivý ale slabý. to že se chce Miranda pomstít a rozehraje hru dvojte agentky bylo jasne od návštěv ve vězení, kde Williama nejdříve načla aby ho doma dorazila. film má sice hlubokomyslnou premisu v tom, jak se Miranda bude s traumatem vyrovnavat ale nakonec k ničemu hlubokomyslnému nedošlo. slabý film, ale Rosamunda předvedla svýma hlaškama, řečí těla i herectvím že je TOP.. je to fajn ženská, zda se :) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Mongoloidní prcatice paní Štiková dost nelibě nese, když ji někdo neočekávaně ohne o stůl a naboří se jí do dvojky, aniž by k tomuto předem vydala kolkovaný souhlas. Devadesát minut pak kompulzivně opravuje verandu a chová se jako jeblá kráva, aby se v posledních pěti velmi debilně a nezáživně urvala ze řetězu. Evidentně jsme svědky zrození nového subžánru mimořádně otravných srylerů s názvem Rape&Bore. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Můj velký omyl a zároveň moje další bolestná srážka s filmovým středním proudem, ke které bohužel čas od času dojde. Dobrý, i když nikterak originální námět a pointa, ovšem vrcholně nudné a nezáživné zpracování. Jo, Piková Rosamunda je pěkná, ale jako herečka není nikterak výjimečná a navíc její role je ještě dost pitomě napsaná. Dýchavičný Nolte je otravný a vylízaný "násilník" vypadá spíš jako manekýn než jako násilník. Kdyby si vzal tuhle látku do parády nějaký nekonformní a trochu šílený režisér, mohl by z ní udělat celkem slušný exploaťák, nebo aspoň obstojné drama. Ale tenhle rádoby psychologizující a bezkrevný paskvil s mizerným scénářem poprávu patří hluboko do modrých čísel. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Už vidím pána režiséra Fouada Mikatiho ako príde k Rosamund Pike a pochváli jej výkon v Gone Girl a navrhol jej, že by si mohla zahrať v jeho filme psychopatickú rolu. A nemyslím si, že je to spoiler, lebo určité elementy toho môžete postrehnúť už v traileri. Príbeh je úplne na hlavu, postavy tu absolútne nefungujú, dialógy sú otrasné a okrem toho je film nudný až do miery, kde sú vám ukradnuté osudy všetkých postáv. Dokonca aj psa. Myslím si, že ak chcete film, ktorý sa k podobnej téme postavil správnym smerom, tak si radšej čeknite Hard Candy. Oveľa lepšie tam vytvorili thrillerové elementy a hoci bol miestami film trošku drsný, tak z toho nebola nudná fraška, kde človek skutočne len chce, aby to všetko skončilo. Dúfam, že tento film nepošramotí kariéru Rosamund Pike, lebo by to bola veľká škoda. Filmu sa určite vyhnite. Hodnotenie: F ()

Galerie (24)

Související novinky

Rosamund Pike a válečná dramata

Rosamund Pike a válečná dramata

08.02.2016

Po oscarové nominaci za Zmizelou začala být po Rosamund Pike daleko větší sháňka. Komedie Hector and the Search for Happiness a Dlouhá cesta dolů bohužel díru do světa neudělaly a podobně dopadl… (více)

Reklama

Reklama