Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Programátoři videoher stvořili novou trojrozměrnou bojovou hru. Ale když výtvor začne používat svůj vlastní mozek, octnou se v nebezpečí nejenom tvůrci, ale všichni hráči (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Myslím že film nebyl zas tak špatný, a považuju ho za nejlepší co produkce Winstona vydala, i když to po blbostech typu Caveman nebylo určitě těžké. Film je to hloupoučký a hodně ujetý. Kašlu na efekty které vypadaly daleko hůře než hry z let 90tých. Ale co nemůžu moct odpustit je to že postavy byly tak debilní že to nešlo, takovýhle programátory svět pohledal. Duvallová byla kost, sice hraní nic moc v tomhle filmu ale slušelo jí to. Ostatní herci nebyly zrovna dobří. Monstrum vypadalo slušně. Pro mě je to průměrný film od kterýho jsem nic neočekával a taky jsem nic extra nedostal, ale na nedělní odpoledne je to jako dělaný. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Tak jsem tento snimek shlednul na Youtube kde je v 9ti 10min. castech a je to takova bejkarna. Monstum ktere delal Stan je celekm vpoho ale celkove je znat ze to je proste televizni snimek. Nic vic z nej nedostanete. PS: Muze me nekdo vysvetlit proc tenhle televizni film stoji u nas na dvd mezi 800-900 Kč _??? z toho me hlava nebere >> http://www.zbozi.cz/?q=how%20to%20make%20monster&r=hint ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Napůl komedie a napůl horror, určitě bude bavit více zažrané hráče počítačových her. Ti kterým PC a hry unikají to ale asi nic moc neřekne. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si lze všimnout mnoha plakátů na počítačové hry. Příkladem jsou tituly "Shadowman", "Bulder´s Date" nebo "Evil dead: Hail to the King". (Campbell)

Reklama

Reklama