Reklama

Reklama

David Attenborough's Natural History Museum Alive

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Charismatický Sir David Attenborough zavítá v tomto naučném filmu do Přírodopisného muzea v Londýne. Po jeho zavírací době nám za pomoci moderních CGI technologií představuje některé z jeho oblíbených, leč dnes již bohužel vyhynulých živočichů. Kromě krásných animací se dočkáme zejména poutavě prezentovaných faktů a zajímavostí ze života právě těchto zvířat, která jsou pro nás dnes již nenávratně ztracena. Seznámíme se tak například s opeřeným dinosaurem - předkem všech dnešních ptáků, tři metry na výšku měřícím primátem nebo největším známým druhem orla. (Primitive)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

JoeSO 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkná hodinová oddechovka mistra Davida. Animace zvířátek mne hned uchvátila. A výklad opět super. ()

DeDanu 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mne, jestli tenhle půvabný film používá některý učitel při výuce. Bylo by mnohem více nadšených biologů, antropologů, botaniků, paleobotaniků a paleontologů a méně zpruzených bližních :-))) ()

Reklama

martinpk 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený dokument. Šibal Attenborough sa schoval na záchode a keď sa múzeum zavrelo vyšiel von :). Pútavé rozprávanie, ožívanie pravekých zvierat, vtipné spracovanie. Odporúčam ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Veľa nového vám pravdepodobne táto dokumentárna jednohubka nepovie, ale utečie ako voda a v duchu Noci v múzeu ponúkne pár úsmevných scénok. David Attenborough sa tu v roli roztopašného deda jaší s podarenými živými exponátmi a diváka svojim starnúcim krokom sprevádza maličkým zlomkom vystavovaných zaujímavostí. Veľmi príjemná, oddychová záležitosť. ()

PP66 

všechny recenze uživatele

David je David a ten většinou nezklame. Tentokrát se velký popularizátor vědy pohybuje s exponáty po londýnském Přírodopisném muzeu po vzoru Noci v muzeu. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama