Reklama

Reklama

Operation Rogue

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v džungli jihovýchodní Asie členové teroristické organizace ukradli materiál k přípravě nebezpečné chemické pumy. Je na kapitánu Maxu Randallovi (Mark Dacascos – TV seriál Havaj 5-0) a jeho týmu mariňáků, aby je zastavili. Když ale Randallův tým zabije syna vůdce teroristů, ti odpoví únosem dcery generála Wallace (Treat Williams – TV seriál Chicago Fire). Randall musí mladou dívku zachránit a zabránit teroristickému útoku v akcí nabitém a výbušném thrilleru od legendárního producenta Rogera Cormana. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn akční film, který nijak zásadně nevyniká v akčních scénách, ani v těch poklidnějších, ale stejně máte místy pocit, že je to docela zajímavé a hlavně skousnutelné. Některé scény vypadají dobře, asi to bude kamerou, která byla použita, protože té se docela daří třeba v ulicích celkem zachytit atmosféru. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nenecháme se nadále ponižovat prohnilým západem který nás uráží svou existencí! Jo tak tahle teroristická hláška mě celkem dostala jenom škoda, že zbytek filmu už tak zábavnej není. Vzhledem k tomu, že je to v produkci Rogera Cormana, tak jsem si říkal, že by to mohla být zábavná blbost, ale je to jenom tuctovej béčkovej akčňák. Navíc všechny přestřelky jsou strašně rutinní a unylý bez nápadu bez radosti. Dacascos pořád v pohodě, ale skoro nic nepředvede. Wiliams už může hrát akorát tak starý páprdy. No zkrátka žádná sláva.30% ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Brian Clyde vytvára svoj americký sen vo Filipínach a núti dosť nezvyčajne zoschnutého Dacascosa robiť úbohé veci. a čo také? No strieľať bez výmen zásobníka, do neviem koho, len tak dávkou potom jednotlivo, s nekonečným počtom nábojov, atď. Čo to znamená pre iný komparz ? Že majú sa len otáčať a strieľať niekde do prázdna, lebo vy ako divák neuvidíte žiaden boj, žiadnych nepriateľov. Vy vlastne po celý čas nebudete vedieť kto je kde. Tak extrémne zlé naplánované operácie aby jeden hľadal, a to nie som vojak, iba v zálohe. Nepriateľ je tu v rovine štatistov, kde herci popadajú na zem, aby sa potom znova mimo záber kamery postavili obišli dom a znovu útočili. Rozumieš, v tábore sú na začiatku 30. ale mŕtvych bude pri tej streľbe asi 60. Úsmevne tragický film s amatérskymi scénami bojov, nulovým dejom a napätím a ak by si si aj želal, aby toho Treata ako generála v o vrtuľníku ten mastný Filipínec zložil Kornetom, ani to sa nestane, lebo roztrasený dedko generál má ešte dobrú mušku . Ako nebudeme si klamať, ale amatérčina v každom ohľade, kde sa skrátka zachraňuje navzájom dvojica zaľúbencov. Ak si ale nadržaný zo strieľania, si vojak, tak choď vedľa kde premietajú Act of Valor. (videné 19.11.2019, DajTo archív) ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný akční snímek plný klišé, který má ale sílu zaujmout. Optimální stopáž, která při zběsilém tempu filmu uběhne jak večerníček. Pokud k Operation Rouge přistoupí divák jako k oldschoolovému béčku a očekává akční jednohubku, kde dobro zvítězí nad zlem, nemůže být zklamán. Samosebou znám mnohem lepší filmy. Ale také mnohem horší. Takže průměr. Taková nenáročná akční jízda, kde se střelivem nešetří. Nijak uchvacující, ale v podstatě zábavné pro jedno zkouknutí. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrné akční béčko, které mě sice ničím nerozčílilo (max zamrzelo svou nedotažeností a hloupostí), ale že bych měl chuť to vidět 2x? To opravdu nemám. Takže je vlastně podprůměrné. Přestože se tam neustále něco děje (řekl bych až moc ve smyslu překombinování děje a zvratů) a i délka je naprosto perfektní... Bohužel o to víc bije do očí hloupost postav (fakt se do akce nosí jen tričko a taktická vesta?) i děje (ten letecký útok na konci... proč se tam tedy sakra cpala ta pipka? Lokalizovat a zaměřit to snad mohl kde jaký vojcl...). A na tohle je můj čas opravdu drahý a motivace chybí. Opravdu škoda. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Muž, který přibližně ve 3. minutě zastřelí policistu, má bílou košili. Když je však sám zastřelen a padá z balkonu, má na sobě košili modře kostkovanou. (Terva)

Reklama

Reklama