Reklama

Reklama

Top Gear - The Burma Special

(pořad)
Dokumentární / Sportovní / Komedie
Velká Británie, 2014

Obsahy(1)

Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond musejí projet celou Barmu, aby postavili most přes řeku Kwai. Toto epické dobrodružství musejí absolvovat pomocí třech ojetých náklaďáků, které mají koupit přes internet za pár liber. (mikinhoo)

Recenze (39)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Absolutně vynikající speciál! Opět nádherné a velice zajímavé prostředí, vtip samozřejmě taky nechybí a občas troška toho dramatu se taky najde. Každopádně kluci mají u mě opravdu velký obdiv za ten most ... To, že ho opravdu dokázali postavit a že opravdu vydržel i přejezd té Hammondovy krávy, je prostě úžasné. Dokazuje to, že to opravdu nejsou žádné máčky a že zvládnou opravdu cokoliv :) Opravdu skvělý speciál, rozhodně to čekání stálo za to!! ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Ano autentičnost těchto speciálu a vlastně celého Top Gearu se vytrácí (jestli někdy nějaká byla). Ať už je to chcaní do sprchy, zvedání Jamesova stanu, Richardova kocovina a tak dále. I přesto jsem schopný Top Gearu odpustit a opět jsem se královsky bavil. Došlo i na závěrečné dojáky, při výhledu na celou Barmu, ale to už je takové deja vu speciálů. Nevím co vymyslí příště, ale každým dalším speciálem se laťka zvedá a zvedá. Zvolit nejlepší scénu, tak je to bezkonkurenčně jízda na koních. ()

Reklama

Bukk 

všechny recenze uživatele

Oni si ten plný počet prostě zaslouží. Samozřejmě Afrikou se laťka zvýšila tak, že pokud někdy bude překonána, tak žádným hodnocením nebude moci být opravdu dostatečně oceněna, ale s tím se počítá. Ti "kluci" (nazývat takhle chlápky v jejich věku rozhodně nelze, ale když oni díky tomu jakoby omládnou, není-li pravda) prostě jsou si souzeni, jejich rošťárny neomrzí a Jamese vidět až tak naštvaného (no že mu to trvalo, s tím jeho šrotem si zaslouží obdiv, že se nedal) dokáže upřímně rozesmát. A samozřejmě nesměla chybět veřejná omluva po odvysílání dílu (ti lidi snad čekají na to, kdy se někdo možná nechtěně sekne), tentokrát díky Jeremyho "That is a proud moment, but there's a slope on it." :D ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Chvílema mi tam selhávala autentičnost; aby snímek nepůsobil plytce a nudně, museli chlapi přistoupit k umělým dramatickým scénám, jakými byla například účast na partizánské párty, a taky bylo očividný, jak je tohle dobrodružství předpřipravené stohlavým týmem. Na druhou stranu klobouk dolů před všemi třemi pány, protože jejich nasazení bylo mimořádné, o čemž svědčí už jen jejich sluncem ožehlé ksichty, špína a taky neskrývaná opravdová nasranost, to už byla autentičnost jako prase. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Opět další vynikající speciál. Ty mě jednoduše baví daleko víc, než obyčejné díly. Jen si dovoluji nesouhlasit s prohlášením několika diváků o pochybné autentičnosti - u Top Gearu vždycky byly dost nadnesené a absurdní situace. V Burmě jich rozhodně nebylo víc než třeba v Indii nebo Africe. Mě "kluci" opět pobavili - Clarkson svou leností a zlomyslností, Hammond svým buranským "jakobyamerickým" vzhledem a May počtem vypípaných slov. Zrovna tak jsem byla ohromená krásou Burmy, která má v sobě kus z Himalájí, Rakouska, Skotska a texaského nebe :) Objevovat s Top Gearem exotické krajiny mě zkrátka nikdy nepřestane bavit. A stavění mostu přes řeku "Kok" nemělo chybu! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama