Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

juta 

všechny recenze uživatele

Parodie na Rychle a zběsile, ve které nechybí vytuněná auta se samolepkou jednorožce a postavy, které jakoby "skoro" z oka vypadly původním hercům. Některé vtípky nefungují, už jsou přeci jen pro ty mladší ročníky, ale jinak dobrá odreagovačka. Jsem rád, že se tahle parodie nesoustředila jen na jeden díl série. Je tu znát hlavně jednička a pětka. Díky GaRaN_ovi za titule. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Tak taku taku slehu som teda vobec necakal.Uz vobec nie od Dua Fried/Seltz .Vyrastal som na Drebinovi , Harleym, a mozem tvrdit ze ani pri nich som sa tak nenasmial. Po katastrofach typu "****** movie" sa im podarilo spraskat taku cistokrvnu akcnu nekonecnu plejadu srandy, vtipu, vkusu , a bez stipky trapnosti, psychickeho ublizenia, a nudy. Dokonale PRIstihnutie Vina Diesela a The Rocka a i inych raznych postaviciek , skvely strih a kamera, nadupana hudba a az som sa pri tej jazde spotil. Pre mna v poslednych rokoch najlepsia parodia a komedia. Trhalo ma, padal som do kolien, lapal po dychu a plakal.Davam plnu nadrz, i ked som vahal,lebo som im este nechaval sancu ze sa predbehnu,ale nevydrzal som.Splnilo ucel a to sa pocita. Teraz potrebujem pozosivat. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pro spoustu fanoušků Rychle a zběsile to bude problematický film. Pravděpodobně nerozeznají, že jde o parodii. Spíše to budou brát jako nějaký rekapitulující remake. Vskutku se to od originálu moc neliší a to je děsivé :) . Dale Pavinski jako D. Torreto rozesmívá konstantně svým vzhledem, natož chováním :) /byl výborný...sám sebe nazval č*ráčí hlavou, navigace v autě mu zase řekla, že je plešatý z*rd/. Superfast je určitě lepší, než poslední díly Fast & Furious. Je to logičtější, vážnější a lépe zahrané. 45%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parodie je žánr, který už víceméně vymřel a tohle je jeden z posledních zástupců, který paroduje Rychle a Zběsile a je to sice trochu lacinný, ale pár slušných fórů se našlo. Nejlepší je představitel Rocka, ten je naprosto perfektní kdykoliv je na scéně. Nenudil jsem se, takže ty 3 v rámci žánru si myslím film zaslouží. 5/10. ()

tajda52 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Text může obsahovat spoiler. Zprvu mě film docela zaujal. S přibývajícími minutami už vtipné scénky mi nepřišly vtipné a zamixování všech dílů F&F do jedné parodie mi přijde vcelku otřesné. Být pod vlivem alkoholu (nebo pro některé jedince vyznávající zelené veselí), je to ideální film obsahující vtipné scénky přímo pro takový stav - pod vlivem. Velmi ale chválím výběr herců, kteří se velmi vzhledově i charakterově podobají skutečným hercům z F&F. Obzvláště The Rock je sehrán výborně. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme je tiež parodovaná kultová počítačová hra z názvom „GTA San Andreas“ od Rockstar Games. (Zeker)

Reklama

Reklama