Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

tajda52 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Text může obsahovat spoiler. Zprvu mě film docela zaujal. S přibývajícími minutami už vtipné scénky mi nepřišly vtipné a zamixování všech dílů F&F do jedné parodie mi přijde vcelku otřesné. Být pod vlivem alkoholu (nebo pro některé jedince vyznávající zelené veselí), je to ideální film obsahující vtipné scénky přímo pro takový stav - pod vlivem. Velmi ale chválím výběr herců, kteří se velmi vzhledově i charakterově podobají skutečným hercům z F&F. Obzvláště The Rock je sehrán výborně. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Friedberg a Seltzer si po brodění bahnem nejspodnějšího dna sáhli do rezerv, odrazili se a dokázali mě rozesmát. Superfast jen kouká na záda dnes již klasickým parodiím, ale má světlá místa. Ani ne tak vtipu jako takového, ale co se týče postav. Carlos je fakt zábavná postavička (když řešil klimatizaci v autě, málem jsem se pochcal smíchy), stejně tak Johnson se svým baby olejíčkem nebo jeho kolegyně s věčně nasraným ksichtem. Jo, pobavil jsem se, několikrát i zasmál, protože ten stupidně debilní humor Superfast občas vystoupá do uspokojivých výšin. ()

Reklama

john.h 

všechny recenze uživatele

Dost nuda. Prakticky to jen kopíruje příběhovou linii prvního až pátýho Fast and Furious s minimem parodie, akorát například místo trezoru za sebou vláčej celej barák a frajer parodující Dwayna Johnsona se potírá dětským olejem. Za celej film jsem se asi dvakrát uchechtnul a za jeden z nejlepších nápadů považuju, že se hlavní postavy jmenujou stejně, jako skuteční herci z původního Fast and Furious. Což je teda dost špatný na nejlepší nápad. Nejzábavnější jsou zkažené záběry v závěrečných titulcích. FF mám nakoukaný dost a podchytil jsem snad všechny odkazy a parodování, ale prostě to byla slabota. FF je série, která má takovejch věcí, které jdou tak snadno zparodovat. Zde se ty věci sice objevují, ale přijde mi to jen jako přetočení scén z původního filmu s béčkovými noname herci, kdy se občas do toho mrskne nějakej infantilní fór. FF by šlo zparodovat určitě líp. ()

dr.Holofaust 

všechny recenze uživatele

Za mě druhý nejlepší díl série... Rychle a zběsile se stalo parodií samo na sebe už dávno, takže tenhle film je víceméně zbytečný. Jedná se o srovnatelně pokleslou zábavu vhodnou jedině jako kulisa k nadměrné konzumaci alkoholu a lehkých drog, ale u tohohle je aspoň člověku trochu míň trapně. Bod navíc za naději, že si to možná nějaký rychlý a zběsilý fanoušek omylem koupí a nějakým zázrakem mu dojde, nakolik za vlasy přitažená klišovitá macho blbina ta původní předloha ve skutečnosti je. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Tak tahle ujetá blbost, byla zajímavá jen obsazením a občasnými narážkami, které nemusí hned všichni pochopit ( lesbické zaměření Michele atd. ) Jinak to je další z řady parodií které už vlastně ani moc parodií není, protože 6 a 7 díl Rychle a zběsile je už parodií sama sebe. Dost jsem přetáčel a zasmál jsem se myslím že 2x. Takže jedna - dětským olejíčkem vymazlená - hvězda. Co mě malinko pobavilo, bylo oslovování, které se ale po nějakém čase stalo dost otravným,. Mluvím o oslovování "toho divného japonce" a oslovování "té modelky ze které uděláme herečku, i když nic nedělá a jen stojí a vypadá sexi" ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Oblečenie Lucasa Whitea (Alex Ashbaugh) počas celého filmu (tričko, džínsy) je rovnaké, aké nosil Brian 'O' Connor (Paul Walker) v prvých troch filmoch Rýchlo a zbesilo. (Zeker)

Reklama

Reklama