Reklama

Reklama

Zvonilka a tvor Netvor

  • USA Legend of the NeverBeast (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Zvonilka a tvor Netvor je dalším ze strhujících dobrodružství Zvonilky a jejích vílích kamarádek. Veselá a talentovaná víla Chovatelka Fauna věří, že nelze soudit růži podle trní a že každý živý tvor je v jádru dobrý. A tak se spřátelí se záhadným tvorem, který je podle prastarých legend známý jako tvor Netvor. Zatímco Zvonilka a její vílí kamarádky nevědí, co si mají o záhadném zvířeti myslet, strážci Hvězdné roklinky, vílí Skauti, se rozhodnou magického tvora ulovit dřív, než přivolá na jejich společný domov zkázu. Fauna musí poslechnout své srdce a zariskovat, aby s pomocí svých vílích kamarádek záhadného tvora Netvora zachránila. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (67)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Myslím že si moc nevyberem chlapy... jsou to ženský z mozkem velikosti špendlíkové hlavičky na kterých se nejen příroda ale i evoluce slušně vyřádila. Ale vzhledem k vypatlanosti předchozích děl mě tohle celkem bavilo. Vzhedem k tomu že z pirátky záporačky předchozího dílu se mezi tím stala Ninja co to fakt ze svímy dalšími hitman sestramy válí zbodlinou. TAAKY DOBRÝ! tAAKŽE Příšerka povedená i když teda natahovaná jak Shrackovy ponožky. Než se konečně jako že vyjádřil... už jsem se slušně zuačal adaptovat na hlaveň brokovnice kterou jsem chtěl použít namísto ovladače, kdyby se cokoliv zvrtlo. Naštěstí se po zhruba polovině stopáže konečnečně začne něco dít a všechno to klišovité roztomilé jde stranou. Kdyby třeba netvoříkovy ve finále hráblo... a dostal chuť na pár vložek z křidélky... byl by snat i ten happy-end... ale takhle taky dobrý, i když nevím jestli by v téhle podobě by se jí mohl tsak nějak odvěčit... no možná ona trochu jo, ale to už bych tak nějak nechal spíš na své soukromé fantazii a dál to nepitval: :D Proč film vidět? 1. Je to rostomilej Licker z velkýma vočima a pořát mutuje, 2. Udělám svou práci,-aneb ninja Fairy, 3. Teda ten je ale, vééélikej. :] RedAK: Koment... luxusně zabil. XD ()

heisy 

všechny recenze uživatele

Unylý příběh o malých hmyzupodobných ženuškách, které nejdřív chtějí sníst usmívajícího se bezpanenkového chudeláče, ale později přijdou na to, že ho mohou použít například na narovnávání stromů. No prostě je to z toho jednoduššího soudku. Ale potěšila mě česky nazpívaná závěrečná písnička, která u masově produkovaných amerických animáků bohužel není standartem, ačkoliv bych jí u filmu pro malé děti považoval za nezbytnou slušnost distributora. ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Punica malus je zpravidla kulovitá malvice, jež může v některých případech přírodní deformace dosáhnout tvaru zploštělého, respektive vejčitého, což ovšem nemá žádný vliv na bohatou přítomnost vitamínů, pektinů a vlákniny. Plody lze konzervovat pomocí nejrůznějších druhů úprav; od sušení, přes lisování, až po kvašení. Naproti tomu Pirus sativa se odspodu nahoru tvarově výrazně zužuje, stejně tak její obsah vitamínu C je u typicky vyšlechtěných odrůd zásadně nižší. Vedle oskeruší a kdoulí je hojně využívána k výrobě pracharandy, tradiční práškovité přísady do nejrůznějších pokrmů... Víte, co se to právě teď stalo? Já vám to povím. Srovnal jsem jablka s hruškami! Takže snad už mi nikdo nebude tvrdit, kurva, že to nemůžu dělat! Protože můžu a jde mi to docela dobře. A v rámci těchto okolností bych tedy chtěl srovnat vílu Faunu, o níž vypráví tento příběh, s Robertem Picktonem, kanadským sériovým vrahem, a povědět vám pět důvodů, proč je mi Robík mnohem sympatičtější! Takže; 1) Pickton zavraždil pouhých 49 žen, zatímco Fauna nasrala nespočetně víc rodičů, kteří museli jít se svými ratolestmi do kina a tam hodinu a čtvrt snášet zkurveně pisklavej hlásek těch poletujicích štětek. 2) Pickton u sebe na prasečí farmě popravoval jateční pistolí výhradně prostitutky a narkomanky, tedy naprosto uvědoměle čistil společnost od degutantní špíny a nebezpečného plebsu, za což měl dostat plaketu Čestného pionýra, nikoliv doživotí. Naproti tomu víla Fauna zadržuje ve své kouzelné kolonii zákonem chráněné bobry a králíčky, což je skutečně na blití. 3) Než na Picktona přišli, trvalo to neuvěřitelných deset let, což zcela jasně svědčí o jeho vysoké inteligenci a schopnosti zachovat si chladnou hlavu i v sebevypjatějších situacích, zatímco víla Fauna je volnomyšlenkářská bulimička bez smyslu pro zodpovědnost, která si do kolonie jak ta největší kravka dotáhne nebezpečnou sovu, což samozřejmě skončí naprostým fiaskem. 4) Ve výpovědi Picktona stojí, že s mrtvými těly po stažení z kůže dlouhodobě kopuloval, takže to znamená, že svými mírně netradičními sexuálními choutkami zbytečně a velkoryse neobtěžoval živé lidi. Fauna svojí přítomností a marnou snahou v ochočení tvora Netvora samozřejmě nasere kompletně celý les, poněvadž je to sobecká egoistická mrdka, které jsou pocity druhých naprosto u prdele. 5) Z policejní zprávy také vyplývá, že v některých případech Pickton naporcované maso svých obětí rozemlel do jitrnic a klobás, které na své prasečí farmě běžně připravoval, a ty následně prodával svým přátelům a známým, za což mu patří pochvala minimálně v oblasti kreativní gastronomie. Naopak Fauna ve své nekonečné samolibosti zkurví na co sáhne a nějaké přidané hodnoty jí vůbec nic neříkají! No, tak to bychom měli. Snad jsem vám své pocity z této sluníčkovité pohádky přiblížil co nejlépe to šlo. A kromě toho jste se dozvěděli, že srovnávat jablka s hruškami je vlastně i docela legrace! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $27,057,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,493,380Tržby za predaj DVD v USA $10,191,674 ║ som už ani moc nečakal že by ma to až tak chytilo, veď už ide v poradí o šieste dobrodružstvo s vílami ale opäť to bavilo, je to roztomilé, hravé, zas také mierne bláznivé dobrodružstvo sadlo a opäť podarené doprovodné pesničky, dokonca žiariví rozlúčkoví záver dojal, Slovenský dabing na výbornú, veľká spokojnosť, príjemná oddychovka /videl v kine: 75%/ ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Zvonilka a jej séria animovaných dobrodružstiev ma vždy bavili kvôli animáciám, veľmi milým postavičkám a tiež niektorým dejovým líniám. Táto ma ale veľmi nebrala a príbeh s Tvorom Netvorom mi prišiel až zbytočne prekombinovaný. Možno na deti farebná búrka zaberie, ale na mňa teda nie. Jeden z tých priemernejších dielov série. 50 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hvězdná roklinka a vílí domy jsou inspirovány tureckou Cappadocií. (Terva)

Reklama

Reklama