Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 7

Recenze (319)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První půlhodina je supr. Má to vtip (dvojice policajtů vyloženě rozesmála), hlavní dvojka má chemii ( popelnicová scéna) a je to trošičku tajemné. Pak to žánrově přeskočí na rodinný barevný digifest, který bych si asi užil víc, stejně jako svého času Jumanji, být tak o 15 let mladší. Pro dospělého diváka toho film přináší poněkud málo. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Joe Black je částečně zpátky, (angl. Joe Black is Back) ale možná ne v takové formě, jak by tvůrci filmu chtěli. Oni také nebyli až tak dobré formě. I tak se jim mix laciných hororových záležitostí povedl ucházejícím způsobem. Mohlo to být o dost horší. Bude dvojka na Guantánamu, v KLDR či Detroitu? ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábavička hlavne pre väčšie deti (ale potešia sa aj tie menšie). A dospelí sa aspoň nenudia, treba si len odtrpieť pomerne nudný úvod. Potom už len strieda jedna akcia druhú, ktoré majú na svedomí príšerky a monštrá od výmyslu sveta. Tie sú stále v pohybe, neustále niečo demolujú alebo naháňajú. Dokonca sa tu nezabudlo ani na humor, ktorý do niektorých scénok celkom fajn zapasoval. Po vizuálnej a trikovej stránke to bolo tiež veľmi dobre spracované. Preto pokiaľ ste unavený a potrebujete pustiť mozog na prechádzku, alebo si chcete niečo pozrieť s deckami, tak toto je dobrá voľba. 65/100 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti tomuhle snímku hodně chybí a dva mladí mužští hrdinové mě tak štvali, že jsem doufal, že zemřou, což samozřejmě vzhledem k žánru není možné. Ale Jack Black zde pro mě byl skvělý, přesně pro potřeby role, no a celkový nápad naprosto výtečný. Doufám, že si od Stineho v budoucnu konečně něco přečtu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zacalo to tak nadejne. Ako roztomily detsky hororovy film s osemdesiatkovou atmosferou. Lenze po slusnom uvode v ktorom sa zoznamime so sympatickymi postavami sa to zmeni v sled priemernych akcnych scen v ktorych sa hlavne postavy zacnu spravat, cim dalej, tym viac debilnejsie. A Jack Black je prekvapivo neskutocne otravny. Nechapem kam sa podel humor, ale uplne tu absentoval. Vysledok je pre mna sklamanim. Priemerne akcne sceny s nevtipnymi postavami mi k zabave nestacili. 4/10. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě v USA. (willy1)
  • R.L. Stine, tvorca knižnej predlohy, sa vo filme objaví v jednej scéne ako pán profesor Black. (figliar)
  • Když Zach (Dylan Minnette) jde s Hannou (Odeya Rush) v noci do lunaparku, má ve scéně u domu jasně opálený krk zezadu. Během scény v lese ale krk spálený nemá, a když se vrátí zpět k domu, opět má krk spálený. (jujec)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno