Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (319)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skôr horor pre tých menších. Nikto neumrie nikomu sa nič nestane a vlastne sa predstavia temer všetky potvory R.L. Stinea, ktorý strašil hlavne malé deti. Komicky nedotiahnuté, strašidelnosť pre nás väčšie deti nulová. jediné čo poteší je schopné CGI a hlavne sa to moc neťahá. Inak škoda, už by som aj uvítal nejaký film s Jack Blackom, pri ktorom sa aj pobavím ako za starých časov. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný film, který ale v žádném případě není horor a když tak, tož s přístupností od 10 let. Triky pěkné, herci se celkem snaží (Jack Black mi výjimečně nevadil). Škoda, že celkem originální nápad zůstává tak někde napůl využitý. Chtěl jsem víc obživlých příšerek, větší devastování a ne záběry na tupě jednající lidi. Ale i tak celkem spokojenost. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Modrá je dobrá. A pre tento film to absolútne platí. Myslím si, že je konečne dobré vidieť Jacka Blacka vo výbornej roli, kde hrá autora R.L.Stina a verím mu to každým dychom. Plus je v tejto role absolútne skvelý. Rovnako dobrí sú podľa mňa aj ostatní herci. Verím im ich role, dokážem ich chápať a vedia priniesť uveriteľné emócie. Champ je síce miestami otravný, ale myslím si, že som už zažil horšie. Čo sa týka réžie, tiež mám pocit, že to Rob Letterman neodflákol, ale dal si vskutku na filme záležať. Páči sa mi tu Odeya Rush v role Hannah a dáva tomu aj príjemný nádych jemnej romantiky, kde musím priznať, že som ku koncu chcel, aby sa dala so Zachom dokopy. A celé je to uveriteľné a príjemne pozerateľné. Teraz si však povieme niečo o miestach, ktoré úplne nefungovali. Ako sú napríklad triky. Nechcem tvrdiť, že sú hrozné, no rozhodne je to pre mňa mix. Niektoré sú super ako napríklad snežný muž, Slappy alebo záhradní trpaslíci, no inde to vyzerá ako keby sa ani nesnažili. A nie je to nikde lepšie vidno ako pri vlkodlakovi. To sú skutočne strašné triky. Humor je trošku mix, ale keď sú vtipy dobré, tak sa človek skutočne príjemne zasmeje. Myslím si, že keby ešte trošku učesali príbeh a zapracovali na trikoch, mohli sme tu mať super rodinnú hororovú komédiu. Ale celkovo si myslím, že "Goosebumps" je oveľa lepším filmom, než sme všetci čakali a stojí aspoň za jedno zhliadnutie. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Husí kůže je hororová komedie, která nenudí ani minutu. A i díky dobrému hereckému obsazení. Vše co si přejete vidět vám tento snímek nabídne. Uvidíme bláznivého panáka, trpaslíky, vlkodlaka, obrovskou kudlanku, sněžného muže a mnoho dalších. Nápad zajímavý, ale přesto něco k úplné dokonalosti chybí ... 7/10 = 76% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co když ožijí ty nejhororovější postavy z knih jednoho spisovatele, který nemá ve svých knihách snad ani jedinou kladnou postavu? Může to být velká sranda, ale taky velký průšvih. V tomto případě film zůstal někde mezi tím. Nebyl to úplně odvaz ani něco, co by mě ohromilo, ale nejednalo se ani o průšvih. Jack Black je ve své roli fajn, teenageři jsou vcelku snesitelní, a panoptikum hororových postav je nesmírně bohaté, zajímavé a mnohdy i fascinující. Takže pak jde jen o to, nakolik zajímavý je samotný scénář. Ten sice tak nějak uplynul, aniž by nudil, ale zůstal mi z něj jen pocit ve stylu fajn, viděl jsem další hororovou komedii, a za chvíli mi z ní zbudou v paměti jen střípky. Což je vlastně celkem škoda, protože myslím, že potenciál tam byl, ale na druhou stranu nevím, jestli to šlo uchopit nějak lépe. Ve výsledku film považuji za průměrný a získává ode mne tři hvězdy. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě v USA. (willy1)
  • Když Zach (Dylan Minnette) poprvé vstupuje do Stineova sklepa, vyděsí jej hodiny s kukačkou. Filmařům se do této scény však vloudila chyba při audiovizuální synchronizaci, jelikož kukačka zakuká čtyřikrát, přestože hodiny ukazují pouze 2 hodiny. (hansel97)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama