Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (319)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Moderní Jumanji. To je první, co mě napadá a není to myšleno jinak zle. Naopak. Goosebumps jsem si užil od začátku do konce. Nenáročné, zábavné, má to tempo. Všechno tak akorát abyste se bavili. Já bych tedy volil osobně jiné kandidáty na teenage dobrodružné filmy, ale i tak jsem si tohle užil. Jack Black do těchto rolí se hodí a Dylan je sympaťák, kterého jsem už v několika rolích viděl. Vlastně nemám moc co vytýkat. Jak jsem řekl, všechno je akorát tak na místě, abyste se bavili. To stačí, protože za pár měsíců si na to možná už vůbec nevzpomenu. (69 %) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chtěl nás sežrat Sněžnej muž z vaší knížky." A taky trpaslíci, loutka, kudlanka, vlkodlak, zombíci, klaun, sliz a zejména nebezpečný pudl. Jenže čeho je moc, toho je příliš a na mne to nezafungovalo. O vtip jsem ani v té tmě nezakopl, měl-li jsem se něčeho bát, tak jsem si toho nevšiml, ale musím se přiznat, že jsem se u toho ponudil naprosto parádně. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hu(p)sina? Ani moc ne. Klasická teenage oťukávačka při které Občan Black či ten mutující nerd s předkusem občas vypotí vtípek a mezi tím víří digitální mrdník ala posledních patnáct minut Chaty v horách, jen samozřejmě v jakési kinder-friendly verzi jako by Sony obejmula urnu strýčka Disneyho. Není to sice průser o velikosti Gulliverovy ranní stolice, ale reputaci v oboru hraných filmů si Letterman příliš nevylepšil.. Co se týká mých soukromých děsů, byl tam jenom klaun. Na obřího pavouka, Michala Davida a filmy Marie Poledňákové naštěstí nedošlo.. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Joe Black je částečně zpátky, (angl. Joe Black is Back) ale možná ne v takové formě, jak by tvůrci filmu chtěli. Oni také nebyli až tak dobré formě. I tak se jim mix laciných hororových záležitostí povedl ucházejícím způsobem. Mohlo to být o dost horší. Bude dvojka na Guantánamu, v KLDR či Detroitu? ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábavička hlavne pre väčšie deti (ale potešia sa aj tie menšie). A dospelí sa aspoň nenudia, treba si len odtrpieť pomerne nudný úvod. Potom už len strieda jedna akcia druhú, ktoré majú na svedomí príšerky a monštrá od výmyslu sveta. Tie sú stále v pohybe, neustále niečo demolujú alebo naháňajú. Dokonca sa tu nezabudlo ani na humor, ktorý do niektorých scénok celkom fajn zapasoval. Po vizuálnej a trikovej stránke to bolo tiež veľmi dobre spracované. Preto pokiaľ ste unavený a potrebujete pustiť mozog na prechádzku, alebo si chcete niečo pozrieť s deckami, tak toto je dobrá voľba. 65/100 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě v USA. (willy1)
  • Na konci filmu píše Neviditeľný muž na písacom stroji zvnútra vitríny, v ktorej je písací stroj umiestnený, pričom pre jej veľkosť by sa do tejto uzamknutej vitríny muž nezmestil. (Laslo)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama