Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (319)

stration 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný film, který ale v žádném případě není horor a když tak, tož s přístupností od 10 let. Triky pěkné, herci se celkem snaží (Jack Black mi výjimečně nevadil). Škoda, že celkem originální nápad zůstává tak někde napůl využitý. Chtěl jsem víc obživlých příšerek, větší devastování a ne záběry na tupě jednající lidi. Ale i tak celkem spokojenost. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $58miliónovTržby USA $80,080,379 Tržby Celosvetovo $150,170,815Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,226,267Tržby za predaj DVD v USA $11,381,497║ Mohla to byť dobrá zábavná hororová jazda tipu animáku Hotel Transylvánia ale nie je, je to dosť nevyvážené, lebo miestami to chce byť na silu zábavné. Hlavne keď Jack Black je už úplne mimo misu, takže z jeho strany nič moc neprichádza a mládenec s pisklavým jakotom je na otras otravný ničotný. V tomto ohľade to ako tak po kope drží ústredná mladá dvojica Dylan Minnette a Odeya Rush, ktorý si dokážu získať aspoň aké také sympatie. No a ďalšia vec tie strašidelné mátohy sú prevažne dosť strašidelné hlavne ten panák, veľká kobylka či zombíci, tažko mi špecifikovať pre akú vekovú kategóriu bol tento film určení. Režisér Rob Letterman opäť len potvrdil že Áčkové hrané filmy mu nejdú mal ostať u animákoch. /videl v kine 3D verziu: 45%/ ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

R.L. Stine by si zasloužil určitě víc filmů, respektive jeho příběhy na úkor neskutečně a občas nepochopitelně protěžovaného Kinga.Husí kůže je příjemný oddych na jeden večer, ve kterém se bohužel víc hraje na stránku dobrodružného rodinného fantasy, než na tu hororovou, která vlastně nezafunguje ve filmu možná ani jednou, jelikož děsivou loutku dabuje samotný Black a zjištění, že Black už ani není vlastně moc vtipný.Pokud půjdete do Husí kůže s očekáváním hororu narazíte těžce a pokud budete čekat komedii, narazíte ještě tvrději, jelikož jsou ve filmu všeho všudy pouhé tři dobré vtipy a zbytek je alee díky bohu poměrně svižná akční fantasy nálož, takže se aspoň nestihnete moc nudit.Vypíchnout musim jednu neskutečnou scénáristickou debilitu, protože to už mi hlava nebere, jak je vůbec možné, že se taková věc dá prostě evidentně natočit a všem je to jedno včetně producentů, herců, nebo samotného režiséra a to když hlavní hrdinové přijdou do Stinova domu a klíč ke všem těm šííleným a oživlým monstrům leží na stole...před knihovnou vystavený jako kozy Pamely Anderson v Pobřežní hlídce.....to vám prostě hlava nebere.59%. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skôr horor pre tých menších. Nikto neumrie nikomu sa nič nestane a vlastne sa predstavia temer všetky potvory R.L. Stinea, ktorý strašil hlavne malé deti. Komicky nedotiahnuté, strašidelnosť pre nás väčšie deti nulová. jediné čo poteší je schopné CGI a hlavne sa to moc neťahá. Inak škoda, už by som aj uvítal nejaký film s Jack Blackom, pri ktorom sa aj pobavím ako za starých časov. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pohodička. Určite by som zniesol aj starších hrdinov, ale aj napriek príliš teen obsadeniu, parádna jazda plná známych hororových kreatúr. K filmu som sa dostal náhodou a keďže som čakal skôr prieser, bol som milo prekvapený. Samotný nápad fajn, scenár má dokonca pár prekvapivých momentov, všetky klišé scény (nedôvera rodičov, trapas na plese...) sú zosekané na minimum. Ale prodvšetkým je tu tá atmosféra, spád a nadhľad ako kedysi pri GREMLINS, CHUCKIEM či PRÍZRAKOCH, čomu značne pomáha Elfmanova hudba... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • R.L. Stine, tvorca knižnej predlohy, sa vo filme objaví v jednej scéne ako pán profesor Black. (figliar)
  • Když Zach (Dylan Minnette) jde s Hannou (Odeya Rush) v noci do lunaparku, má ve scéně u domu jasně opálený krk zezadu. Během scény v lese ale krk spálený nemá, a když se vrátí zpět k domu, opět má krk spálený. (jujec)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama