Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 7

Recenze (319)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První půlhodina je supr. Má to vtip (dvojice policajtů vyloženě rozesmála), hlavní dvojka má chemii ( popelnicová scéna) a je to trošičku tajemné. Pak to žánrově přeskočí na rodinný barevný digifest, který bych si asi užil víc, stejně jako svého času Jumanji, být tak o 15 let mladší. Pro dospělého diváka toho film přináší poněkud málo. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Husí kůže je hororová komedie, která nenudí ani minutu. A i díky dobrému hereckému obsazení. Vše co si přejete vidět vám tento snímek nabídne. Uvidíme bláznivého panáka, trpaslíky, vlkodlaka, obrovskou kudlanku, sněžného muže a mnoho dalších. Nápad zajímavý, ale přesto něco k úplné dokonalosti chybí ... 7/10 = 76% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábavička hlavne pre väčšie deti (ale potešia sa aj tie menšie). A dospelí sa aspoň nenudia, treba si len odtrpieť pomerne nudný úvod. Potom už len strieda jedna akcia druhú, ktoré majú na svedomí príšerky a monštrá od výmyslu sveta. Tie sú stále v pohybe, neustále niečo demolujú alebo naháňajú. Dokonca sa tu nezabudlo ani na humor, ktorý do niektorých scénok celkom fajn zapasoval. Po vizuálnej a trikovej stránke to bolo tiež veľmi dobre spracované. Preto pokiaľ ste unavený a potrebujete pustiť mozog na prechádzku, alebo si chcete niečo pozrieť s deckami, tak toto je dobrá voľba. 65/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Byť nejsem kategorie, na kterou Goosebumps cílí, bavil jsem se dobře. Mělo to tak nějak všechno, co by člověk od rodinného fantasy chtěl, takže tu byl vtip, solidní efekty, trocha fungující romantiky a samozřejmě i dobrý nápad, ačkoliv oživlé knižní postavy nejsou ve světě filmu či literatury novinkou. A nemělo by se zapomínat ani na herce, kteří mě docela překvapili. Teď nemám na mysli Jack Blacka, ale především Odeyu Rush a Dylana Minnettea, kteří nejenže vystřihli ukázkově neprotivné teenagery, ale společně jim to ladilo i v dalších ohledech. Upřímně řečeno moc jsem nečekal a o to víc jsem byl na konci spokojenější. 80% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $58miliónovTržby USA $80,080,379 Tržby Celosvetovo $150,170,815Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,226,267Tržby za predaj DVD v USA $11,381,497║ Mohla to byť dobrá zábavná hororová jazda tipu animáku Hotel Transylvánia ale nie je, je to dosť nevyvážené, lebo miestami to chce byť na silu zábavné. Hlavne keď Jack Black je už úplne mimo misu, takže z jeho strany nič moc neprichádza a mládenec s pisklavým jakotom je na otras otravný ničotný. V tomto ohľade to ako tak po kope drží ústredná mladá dvojica Dylan Minnette a Odeya Rush, ktorý si dokážu získať aspoň aké také sympatie. No a ďalšia vec tie strašidelné mátohy sú prevažne dosť strašidelné hlavne ten panák, veľká kobylka či zombíci, tažko mi špecifikovať pre akú vekovú kategóriu bol tento film určení. Režisér Rob Letterman opäť len potvrdil že Áčkové hrané filmy mu nejdú mal ostať u animákoch. /videl v kine 3D verziu: 45%/ ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Na konci filmu pozdraví R.L. Stinea (Jack Black) postarší učiteľ drámy, ktorý sa predstaví ako Black. Je to odkaz na Jackovu herecko-hudobnú kariéru v kapele Tenacious D (2006). (belinko)
  • Když Zach (Dylan Minnette) poprvé vstupuje do Stineova sklepa, vyděsí jej hodiny s kukačkou. Filmařům se do této scény však vloudila chyba při audiovizuální synchronizaci, jelikož kukačka zakuká čtyřikrát, přestože hodiny ukazují pouze 2 hodiny. (hansel97)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama