Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (319)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Jack Black is back ! A je to jenom dobře, protože tenhle skoro padesátník mě vždycky dokázal pobavit. A konečně se někomu povedlo z celé té přehršle přeslazených amerických teenagerů vybrat pár děcek, který nevypadají divergentně, nebo hůř ,rezistentně. Pocit evokující návrat k Jumanji je ale na místě. Jenže to vůbec nevadilo, film přišel se spoustou svých monster nápadů a nestihl jedinou minutu nudit. Bezva ! Pobavenej minimálně na 80% P.s: Werwolf mi nápadně připomínal vlka z Nu Pogodi, už jste někdy viděli vlkodlaka v trenclích a prorvanou špičkou tenisek? :) P.p.s: Horor nečekejte. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Husí kůže je hororová komedie, která nenudí ani minutu. A i díky dobrému hereckému obsazení. Vše co si přejete vidět vám tento snímek nabídne. Uvidíme bláznivého panáka, trpaslíky, vlkodlaka, obrovskou kudlanku, sněžného muže a mnoho dalších. Nápad zajímavý, ale přesto něco k úplné dokonalosti chybí ... 7/10 = 76% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem variaci na Jumanji a tu jsem taky dostal. Takze jsem vlastne spokojenej, po povinnym uvodu se rozjede fajn akce, prisery sice nejsou trikove uplnej top, ale nejsme ve scifi, ale v rodinnym filmu, takze furt nadstandart, herci jsou sympaticky a to prekvapive vcetne zubatyho Champa. No a vic k tomu asi neni co dodat, jakmile se film rozjede, uz nohu z plynu nesunda az do predvidatelnyho zaveru. Ja se bavil, kultovka jako Jumanji z toho nebude, ale druhymu zkouknuti za par let se urcite nebranim. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První půlhodina je supr. Má to vtip (dvojice policajtů vyloženě rozesmála), hlavní dvojka má chemii ( popelnicová scéna) a je to trošičku tajemné. Pak to žánrově přeskočí na rodinný barevný digifest, který bych si asi užil víc, stejně jako svého času Jumanji, být tak o 15 let mladší. Pro dospělého diváka toho film přináší poněkud málo. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Roztomilá, zábavná, romantická, vtipná teen age bubu komedie s občasnými vtipy, u nichž se baví i dospělý. Sněžný muž je rozkošný plyšák, sádroví trpaslíci jsou nejhorší noční můrou vietnamské tržnice, břichomluvecká loutka je opravdu děsivá. Pokud už nejste puberťák a pokud jste nějaké množství filmů viděli a četli aspoň pár dobrodružných knih, bude pro vás film nejpozději od poloviny velmi předvídatelný. Pokud zatím puberťák jste, budete se dobře bavit. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • R.L. Stine, tvorca knižnej predlohy, sa vo filme objaví v jednej scéne ako pán profesor Black. (figliar)
  • Na konci filmu píše Neviditeľný muž na písacom stroji zvnútra vitríny, v ktorej je písací stroj umiestnený, pričom pre jej veľkosť by sa do tejto uzamknutej vitríny muž nezmestil. (Laslo)
  • Původně měl adaptaci na plátna přinést režisér George A. Romero, ale nakonec se tak nestalo. V roce 1989 měl film připravit Tim Burton, i z toho však sešlo. (hansel97)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama