Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 7

Recenze (319)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Neurážlivá a zároveň také neděsivá hororová povídačka pro odrostlejší děti. Armáda příšer je až příliš velká, valí se na hlavní hrdiny jak lavina, takže není čas a prostor se jich bát nebo jim vymýšlet speciální konce. Spláchnou je všechny najednou. Ve snímku je pár odkazů na jiné filmy, například Jack Black si bůhví proč musel připomenut svého neúspěšného Gullivera. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Šla jsem na dvojku do kina, i když jsem první díl nikdy neviděla. A příjemně mě to překvapilo. Tak jsem si jednoho sobotního lenivého odpoledne pustila jedničku a bez většího překvapení se mi to líbilo také. Stejně jako druhý díl je to vtipné a příjemně strašidelné. Kdybych to viděla jako děcko,určitě bych si to zamilovala. Oba díly jsou kvalitou srovnatelné. 4* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábavička hlavne pre väčšie deti (ale potešia sa aj tie menšie). A dospelí sa aspoň nenudia, treba si len odtrpieť pomerne nudný úvod. Potom už len strieda jedna akcia druhú, ktoré majú na svedomí príšerky a monštrá od výmyslu sveta. Tie sú stále v pohybe, neustále niečo demolujú alebo naháňajú. Dokonca sa tu nezabudlo ani na humor, ktorý do niektorých scénok celkom fajn zapasoval. Po vizuálnej a trikovej stránke to bolo tiež veľmi dobre spracované. Preto pokiaľ ste unavený a potrebujete pustiť mozog na prechádzku, alebo si chcete niečo pozrieť s deckami, tak toto je dobrá voľba. 65/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Goosebumps je příjemný nostalgický zářez pro celou Family a pocta 90´s .Od filmu člověk nemůže čekat krev ani lekačky,byť nečekaný pták na diváka místy vyletí, za to příjemnou zábavu, kde se nešetří jak velmi příjemným odlehčeným humorem, tak velmi pestrým výběrem příšer ( Je zde každá kreatura, na kterou si člověk jen vzpomene) Břicho mluvecká panenka ( velmi creepy!!), Obří destruktivní kobylka, obří sněžný muž, oživlí zahradní trpaslíci, zombie, klaun, mumie, vlkodlak, vše požírající sliz, masožravé rostliny, neviditelný chlapec a spousta dalšího. Film má úžasný vizuál, rozpočet 80 mega se při hororu nevídá často, mladí teenejdžři sympatičtí, funguje i romantická linie-chemie mezi nimi a co je překvapivé, pro mne naprosto nečekané jsou poměrně slušné a často dávkované zvraty, solidní myšlenka a překvapí i narážky nejen na starší horory, ale i na filmový průmysl obecně. Já se bavil moc příjemně a omládl jsem o 6 let:) Pro každého, to však nebude, film bych doporučil spíše něžnějšímu pohlaví, dětem a lidem, co mají nakoukáno starší klasiky. Zbytek bude nejspíš brblat a kroutit hlavou. Story 7/10, Atmosféra 6/10, Gore 0/10, Vizuál 7/10, Akce 6/10, Napětí 7/10,Humor 8/10 Zábavnost 8/10. 75% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že na druhé shlédnutí se tento film tváří daleko přívětivěji než když jsem ho viděl poprvé. Poprvé mě rozčilovali hlavně ti haranti, u kterých se to moc nezměnilo. Na druhou stranu musím uznat, že během sledování jsem si přišel jak kdybych v dětství koukal na Jumanji. A tím si mě nakonec získal. Husí kůže možná není nejlepší fantasy hororová komedie, ale pořád je to něco, co se dnes moc netočí. A hlavně to má i občasný vtip (hlavně fízlové), pěkné efekty, nápaditý příběh a Jacka Blacka. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Když Zach (Dylan Minnette) poprvé vstupuje do Stineova sklepa, vyděsí jej hodiny s kukačkou. Filmařům se do této scény však vloudila chyba při audiovizuální synchronizaci, jelikož kukačka zakuká čtyřikrát, přestože hodiny ukazují pouze 2 hodiny. (hansel97)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama