Reklama

Reklama

Hot Love

Obsahy(1)

Láska dvoch mladých ľudí sa zdá byť neprekonateľná. Až dokým ju on nepristihne v parku s iným. Preto si na ňu jedného dňa počká na opustenom mieste, omráči ju a znásilní. On sa onedlho psychicky zrúti a spácha samovraždu. Ubehne deväť mesiacov, avšak jeho pomsta stále nie je dokončená... (ash99)

Recenze (4)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Milostný príbeh v ktorom si Daktari Lorenz nabalil jednu slečinku na krátenie voľných chvíľ, ktorej však jeden Daktari s čírom na hlave nepostačuje. Opäť slabota, až ten záver je aspoň o niečom – čiže iba 1*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jörg Buttgereit a jeho tvorba jsou kapitolou sami o sobě, nicméně musím říct, že i přes svou lacinost v sobě jeho díla skrývají nejen jistý potenciál a bizarnost, ale i tvůrčí myšlenku, kterou v té době asi hodně lidí nedokázalo rozdýchat. První půlka tohoto středometrážního kousku popravdě moc záživná nebyla, ale postupem času si mě nakonec získal na svou stranu. Především pak svou ujetostí v závěru… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pôsobí to presne tak, ako som od Buttgereita čakal, silno štylizované a prehnané ( scéna pôrodu je zrejme jeden z najhorších špeciálnych efektov, aké som mal možnosť vidieť ). ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Dobře, tímhle jsem s ranným Buttgereitem skončil. Ještě mám v paměti "zážitek" z jeho Krvavého excesu, a proklikal jsem pár dalších kraťasů, abych věděl, že tohle není nic pro mě (je-li to vůbec pro někoho). Tady už ale začíná Jörg chytat ten správnej drajv. I tak je to ale pro majoritu nekoukatelná šílenost. Dvacet minut to ještě vypadá celkem normálně, ale počínaje "památnou" scénou porodu, se rozjede buttgereitovské wtf peklo a je po ptákách. ()

Reklama

Reklama