Reklama

Reklama

Nekromantik 2

  • Německo Nekromantik 2: Die Rückkehr der liebenden Toten
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Pokračování kultovního NEKRomantika začíná přesně tam, kde první díl skončil: Robert za mohutné ejakulace spáchá sebevraždu a jeho milenka Betty se rozhodne, že jejich láska bude pokračovat doslova až za hrob. To však ještě netuší, že se více méně náhodně seznámí s Markem, který, ač dabuje pornografické filmy, je konfrontován s Bettiným poněkud zvláštními sexuálními praktikami.

Stejně jako první díl je Nekromantik 2 v mnoha zemích zakázán a německá cenzura chtěla dokonce zničit negativ filmu. Také u druhého dílu se objevují seriózní diskuze, že jde o podobenství různých aspektů dnešní společnosti.

Na závěr by bylo vhodné uvést varování, že některé části tohoto filmu mohou být považovány za "nechutné", perverzní nebo urážlivé. (Iguaner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Vkládám stejnou recenzi pro oba filmy : Nekromantik i Nekromantik 2 jsou prakticky nehodnotitelná dílka - nekrofilní zhovadilosti, ztopořené pyje chrlící krev a pomazávání se vnitřnostmi se zde mísí s decentním klavírkem a humornými okamžiky, přes špatné herce a viditelně mikroskopický rozpočet lze vysledovat, že to vlastně nejsou špatně natočené filmy. K dobru bych také přičetl fakt, že právě díky své nevázané zvrhlosti a střelenosti jsou oba filmy velice originální, něco takového skutečně každý druhý den nevidíte. Nějak zvlášť náramně jsem se ale nebavil, proto hodnotím klasickými třemi vyhřezlými řitními otvory. P.S. Toho králíka si fakt mohli odpustit. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Člověk má někdy chuť si tak sednout a dát si něco pěkného, něco romantického, něco nekromantického. No a tak si pustí Nekromantika. A jelikož jedničku viděl vícekrát, pustí si dvojku. A ta dvojka není tak dobrá jako jednička. Co je ale výborné, hudební podkres od starých zámých borců Daktari Lorenze, Johna Boy Waltona, Hermanna Koppa a dalších opět skvěle funguje a svou melancholickou náladou jíž doplňuje vzrušující erotické scény doslova zahřeje na duši. Miluju soundtrack z Nekromantiků a nebojím se je zařadit k té nejlepší filmové hudbě. A co se týče mrtvoly, tak v jedničnce byla lepší, tady byla moc čerstvá. ()

Reklama

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je neskutečná kravina a debilita!! Jednička se mi docela líbila, ale tohle se s tím nemůže vůbec rovnat. Nekonečně dlouhý film totálně o ničem, divák sleduje nekonečné, nic neříkající scény úkonů, které lidé běžně v životě dělají. Do toho sleduje natočené jiné filmy, které běží na obrazovce nebo na plátně. A do toho jedna shnilá mrtvola a "trochu" nevyrovnaný vztah nekrofilní dívky s nic netušícím mladíkem. U filmu jsem se tak strašně nudil a nadával, že jsem měl chvílemi pocit, že mě tvůrci záměrně chtějí unudit k smrti a udělat ze mě stejnou shnilou mrtvolu, jako je ta, co ve filmu "vystupuje" ... Tohle opravdu ne, tohle je hovadina o ničem a neskutečná nuda. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně bezvýznamné a trapné, jako první díl, akorát mrtvola tady je v menším stádiu rozkladu. Opět zajímavé asi jenom pro ty, co maj rádi kozy, mrtvoly a porcovany lachtany. Nic jinyho v tom nevidím. Akorát, stejně jako v předchozím, to použití romantické hudby z toho mohlo udělat něco jako art, ale na mě to teda nepůsobí. Chch a zas ten závěr, to sem se musel chlámat... ()

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

U mě to vede jako nejdnudnější film všech dob! Nevím proč film byl zakazová a na začátku bylo varování,o nechutných a uražlivých scénách. Celý je to nudný a ukecaný až v samotném závěru příjde něco,jinak koukat na film ve,kterém ukazují jak se hrstka ženskejch dívá na film,kde zpracovávají tuleně je možná lehké rozptýlení z nudy,ale zbytečné,tady je zbytečný vlastně cokoliv. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama