Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lothar Schramm je na prvý pohľad normálne vyzerajúci tridsiatnik, ktorý si privyrába ako taxikár. Rovnako ako mnohí ďalší, aj on zápasí s osamelosťou, plachosťou a komplexmi zo žien, aké pre uspokojenie svojich potrieb lieči neštandardne, a to fotografovaním nahých ženských tiel. Okrem tejto sexuálnej úchylky sa súčasťou jeho života stávajú tiež drogy a sériové vraždy bezmocných obetí, ktorými sú prevažne cudzinci. (Paldiny)

(více)

Recenze (24)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mrtví Svědkové Jehovovi (snad to byli oni) nahatí stylizovaní do sexuálních poloh, vagina dentata, zbaběle neprojevená láska k sousedce prostitutce ukájená při poslechu její práce přes zeď, hřebíky vrážené do toho nejnepříjemnějšího místa. Jörg Buttgereit povýšil své výrazové prostředky opět o další level výše. Možná to není obsahově tak kulervoucí jako Nekromantici a Der Todesking, ale výrazově, hlavně díky výborné kameře a dokonalému střihu, to je palba. Samozřejmostí je velmi výrazná hudba. Perfektně vybraní herci do hlavních rolí (Lothar a sousedka) podávající velmi slušné výkony už snad ani nepřekvapí. Možná tomu chybí ta šokující stránka, jež možná tolik vystrkuje do popředí jeho předcházející filmy, ale z obsahové stránky je tato sonda do mozku, duše, srdce a života jednoho sériového vraha nejpronikavější. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dobrý film který sice není pro každého ale své fanoušky si rozhodně najde. Je to docela dobrá sonda do magora. Ale bohužel i když se mi to líbilo tak přeci jenom jsem už viděl daleko lepší filmy které se pokoušejí vniknout do duše vrahů. Kdybych tohle viděl někdy kolem roku 2000 kdy jsem ještě neviděl ty nejlepší kousky tak bych byl nejspíše zhnusen a tleskal bych nad zvráceností. Dneska si říkám "Jo dobrej film" ale to je tak všechno. Nicméně je to dobrá záležitost kde magor dělá všechno z čeho se mi dělá blbě. Prcá nějakou umělou prcinu kterou pak jde umít od své "šťávy", dává si při tom bacha na zubatou vagínu a všechny další věci který normální člověk pravděpodobně nedělá. Kvalitní film, jen škoda že Buttgereit už netočí, jeho filmy měly hloubku a byly zároveň hezky perverzní. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Místy zvláštně poetický, místy naturalistický pohled na osamělý život rtěnkového vraha. Televizní obraz střídají zrnité záběry představující vzpomínky z dětství a pak obrazy těžící z vizuální stránky experimentálních filmů včetně několikerého opakování tak oblíbeného u experimentů 60. a 70.let. Snímek vůbec působí, jako by vznikl na konci 70.let. Velmi dobrá je hudba - především u lyrických pasáží. Gore efekty spíše pobaví - vyndavání oka či ozubená vagina, jiné se snaží být alespoň trochu realistické - přitloukání penisu hřebíky ke stolu. Zpočátku zmateně proházené střípky vytvoří postupně ucelenou mozaiku. Konec sousedky byl očekávaný, a tudíž potěšující. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Snímek kterej jsem dlouho odkládal je pro mě jedním velkým zklamáním. Celý to na mě působí tak nějak nekompaktně a přes poměrně krátkou stopáž, místy i zdlouhavě. S gore efekty je to tak na půl. Scéna s okem a zubatá frnda působí spíš směšně. Což se do tak ponurýho a depresivního snímku nehodí. Myslím si že na téma " Pohled do vrahovi mysli " už byly natočeny daleko lepší kousky. Za mě slabší průměr. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Většinou tyto poloamatérské a nízkorozpočtové filmy nemusím. Tenhle ale patří ke světlým výjimkám a na jedno podívání byl docela zajímavý. Klasická sonda do duše vyšinutého úchyla a vraha. Trochu psychedelická, trochu utahaná v ději. Každopádně něčím neurčitým rozhodně zaujala, má několik opravdu zajímavých momentů a špičkově provedené gorescény. Ty opravdu vypadají jak skutečné ... Úchylné, perverzní, sadistické, psychologické ... Jen pro okrajové řady diváků zajímající se o tento druh filmů ... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama